20 Temmuz 2014 Pazar

Renkli Lens: Dueba Puffy 3 Tone Aqua


Bir süre bloguma ara verdikten sonra bir renkli lens yazısıyla dönmek istedim. Yazımın konusu bir circle lens olan Dueba Puffy 3 Tone Aqua..

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Lensin aşağıda görüldüğü gibi bir tasarımı var.

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Puffy 3 Tone lenslerin çapı 14.5 mm ancak lensin boyalı alanı çok geniş olduğundan (uçlardaki şeffaf alan küçük) oldukça büyütücü bir etkileri var. Yoğun boyalı ve doğal göz rengini tamamen örten bir tasarıma sahipler. Şu ana kadar denediğim iki rengi (Aqua dışında bir de kahverengisini aldım, onun yazısı da yakında gelecek) renk olarak bir hayli canlı diyebilirim. Tasarımları adı üstünde 3 renkli olarak düşünülmüş. Aqua renginin orta kısmında sarı renkli bir alan var. Orta boşluk ise ne çok küçük, ne de çok büyük.. Sanırım lensin en güzel tarafı haresi diyebilirim. Haresi çok koyu değil ve mavi renkle doğal bir şekilde karışıyor.

Dueba Puffy 3 Tone Aqua ile ilgili görüşlerime gelirsek, günlük olarak kullanabileceğim bir lens değil. Mavisi doğal değil ve lensler oldukça büyük. Taktığımda adeta "ben lensim" diye bağırıyorlar. Bana aynen Barbie bebeklerin gözlerini anımsatıyorlar. Makyajla çok kötü durmasalar da yine de gece bir yerlere giderken kullanılmaya daha uygunlar. Ayrıca cosplay meraklılarının da kullanabilecekleri bir lens diye düşünüyorum.

Aşağıda solda lensli, sağda doğal gözümü görebilirsiniz. Görüldüğü gibi büyütücü etkisi oldukça fazla..

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Ve lenslerin makyajla görünüşü..

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Dueba Puffy 3 Tone Aqua

Dueba Puffy 3 Tone lenslerimi honeycolor.com'dan almıştım. Şu anda 20$'a satılıyorlar. Ben Blue olarak almıştım ancak üzerinde Aqua yazılı olarak geldi. 

Almak isteyenler için ayrıca pinkyparadise.com'da da aynı lenslerin satışları var ve renk seçenekleri daha fazla.. (Bu sitede isimleri Shinny olarak geçiyor)

Doğal lens arayanlar uzak dursun derim ancak çılgın, canlı bir lens denemek isteyenler bakabilir.

11 yorum :

  1. Mükemmel ya! Bayılıyorum renkli lenslere, günlük hayatta sevmesem de. :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Makyajla da biraz cart görünüyorlar aslında

      Sil
  3. Makyajla muh-te-şem olmuşlar! Bende uzun zamandır circle lens istiyorum ama alamadım bir türlü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Circle lensler arasında bayağı doğalları oluyor, önümüzdeki günlerde blogda daha çok circle lens yazacağım.

      Sil
  4. cansu hanım mrb. bunlardan sıpariş etsem ankaraya gelırken gümrükte fılan sorun cıkar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek çok kez sipariş ettim. Gümrükte bir sorun çıkmadı. Sadece bir kez gümrükten gidip kendim almak zorunda kaldım ama sorunsuz verdiler.

      Sil
  5. Cansu Hanım iyi akşamlar, ben daha önce tanıttığınız Desio ( desert dream sanırım) marka lenslerden almıştım. Aslında mavi lens istememe rağmen bu rengin sizde çok doğal durması benim için etkili oldu ve lensleri aldım. Fakat benim gözlerim açık kahverengi olduğu için yapay bir görünüm oluştu. Bir daha lens almam derken size danışmaya karar verdim.
    Açık kahverengi gözler için önerdiğiniz mavi lens hangisidir? Açık mavi ve koyu mavi olarak fikir verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  6. doğal durması çok önemli tabi, yapay durunca utanıp dışarı çıkamıyorum lenslerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, koyu mavi olarak Solotica Gold maviyi önerebilirim. Açık mavi olarakta Amazon Colours mavi olabilir. Genelde mavi zor bir renktir. Kahverengi gözle iyi karışmayabilir. O yüzden göz rengini tamamen kapatacak yoğun boyamalı lensler daha iyi duracaktır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...