2 Temmuz 2014 Çarşamba

Wet N Wild Kaş Kiti


Ufak bir aradan sonra tekrar merhaba. Bugün Gratis Wet N Wild lansmanında hediye edilen Wet N Wild kaş kitini göstermek istiyorum. Lansman yazısında da yazdığım gibi kaş kiti şu anda Türkiye'de en çok satılan Wet N Wild ürünüymüş.

Basit, sade bir ambalaja sahip olan kaş kitinde iki renkte kaş farı ve kaşları sabitlemek için bir krem yanında mini bir cımbız ve farların uygulanması için mini bir fırça bulunuyor.

Wet N Wild Kaş Kiti

Wet N Wild Kaş Kiti

Set içindeki her iki far da içlerinde kızıllık barındırmayan, kaş için rahatlıkla kullanılabilecek renklere sahipler. Açık olan daha çok orta/açık kahverengi saçlılara uygun. Koyu olan ise orta-koyu kahve-siyah saçlarda kullanılabilir. İki farın da yapıları yumuşak, pigmentasyonları güzel.. Fazla kat geçmek gerekmiyor.

Wet N Wild Kaş Kiti swatch

Koyu renkli far kaşlarımın rengine iyi oturdu diyebilirim. Açık renkli farı da denedim. Yakından bakıldığında kaşlarımın renginden açık kaldı ama saçlarımın rengiyle görünümü daha iyi oldu. (Doğal saç rengim kaşlarımın renginden daha açık) Yani iki rengi de dönüşümlü kullanabilirim.

Aşağıda solda koyu renkli kaş farının duruşunu görebilirsiniz. Sağ tarafta ise hiç bir ürün kullanmadım. Bence duruşu gayet doğal.

Wet N Wild Kaş Kiti

Koyu renkli kaş farının kaşta görünüşü

Wet N Wild Kaş Kiti

Açık renkli kaş farının yakından görünüşü

Wet N Wild Kaş Kiti

Beyaz renkli sabitleme kreminin yapısı biraz sert. Fırçaya fazla miktarda gelmiyor. Bana çok gerekli bir şeymiş gibi gelmedi. 

Bir bütün olarak değerlendirirsem sabitleme kremi dışında bence görevini yapan bir ürün. İki kaş farının rengi de gayet kullanılabilir, içeriğinde kızıllık olmayan tonlarda.. Farların yapılarını da beğendim. İçinde gelen fırça çok kaliteli değil ancak acil durumlarda iş görebilir. Ufak cımbız hoşuma gitti. Devamlı kullanacağımı sanmam ancak gayet pratik ve taşınabilir.

Wet N Wild kaş kitinin Fiyatı 15TL civarı. Bence bu ürün için gayet makul bir fiyat. Gratis'lerde bulabilirsiniz.

* Basın ürünüdür. Görüşlerim tarafsız ve objektiftir.

23 yorum :

  1. Çok doğal durmuş gerçekten :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu urunu denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü ben de sevdim. Ben de hiç sabitlemek için olmanı kullanamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de kullanamadım ama iki farı da kullanıyorum.

      Sil
  4. Keşke rengi bana da sende ki gibi güzel otursaydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka rengi var mı bilmiyorum ama bu renk bana tam oturdu. Şu an iki rengi karıştırarak kullanıyorum, daha iyi oluyor :)

      Sil
  5. Kaslarinda cok dogal durmus gercekten! Ozellikle fiyat kalite orani dusunuldugunde cok basariliymis..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an sıklıkla kullandığım bir ürün, fiyatı da gayet iyi :)

      Sil
  6. bana kaş farını sevdiren marka! zaten o kadar kalıcı ki sabitleyiciye ihtiyaç duymuyorum hiç..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabitleyici sanırım oraya buraya giden kaşları saç jölesi misali bir araya getirmek için ama bende işe yaramadı. :)

      Sil
  7. uzun zamandır lensler hakkında bir gönderimde bulunmadınız, oysaki blogunuzun adı "lensmakyaj". artık lensler hakkında birşeyler yazmak istemiyorsanız bunu açıkça söyleyin, biz de oje yazılarıyla vakit kaybetmeyelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size tavsiyem yorum yaparken insanların emeğine saygı duyarak yorum yapmanız. Üslubunuz çok çirkin. Kaldı ki bu yorum lenslerle ilgilenmeyen okurlara da saygısızlık..

      Sorunuza gelince lenslerle ilgili paylaşımlarım olacak ancak yine de oje yazılarımla daha fazla vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim.

      Sil
  8. Fiyatına göre iyi gibi, aklımda bulunsun. Ben flormarın kaş farını almıştım yaklaşık 3 yıl önce, öncelikle kaş farının bağımlılık yaptığını söyleyebilirim, sürmediğim gün garip hissediyorum. Bir de kaşlarımı herkes nerede aldırdığımı soruyor ama asıl sır kaş farında tabii :) Hergün kullanmama rağmen farın ortasında küçük tırnak kadar bir delik açıldı sadece, bir 3-4 yıl daha götürür sanırım beni :)
    Cansu pek yorum filan yazmasam da bloğunu yıllardır takip ediyorum, sessiz uzaktan...
    Lens hakkında sormak istediğim şeyler var. Yıllardır şeffaf numaralı lens kullanıyorum. Astigmatım çok yüksek. Bir gözüm 3.00 miyop, diğeri 3.50 astigmat. Astigmat olunca renkli lens kullanamazsın filan demişlerdi yıllar önce doktorlar. Bende heveslendiğim halde alamamıştım renkli lens.
    Neyse şimdi sormak istediğim fiyat açısından mağazalardan daha uygun, birçok numarayı rahat bulabileceğim, Türkiye'de olan ya da gönderimi sorun olmayacak, güvenilir iyi bir lens sitesi olarak bana ne önerebilirsin? Yardımların için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar'ın kaş farını da kullandım. O da güzeldi. :)

      Türkiye'de genel olarak internet üzerinden lens satışı yapan site kalmadı. renklilens.com veya lensoptik.com.tr var bildiğim. lensmarket.com da sanırım hala satış yapıyor ancak oradan hiç alışveriş yapmadım.

      Eskiden yoktu ancak şu an renkli astigmat lensleri mevcut. Türkiye'de Rainbow markası renkli torik lens üretimi yapıyor. Pek çok optikçide bu markayı bulmak mümkün. Bunun yanında Amerika'da Freshlook'un Colorblends serisinin torik versiyonu var. Renk seçeneği normal serideki kadar çok değil ama iş görür. Ayrıca Solotica'nın pek çok renginin torik lensleri mevcut. viallure.com.br adresinden alınabilir.

      Tabi bu bahsettiklerim fiyat olarak normal renkli lenslerden pahalı. Zaten torik lensler genel olarak hep pahalıdır, bildiğiniz gibi.

      Sil
  9. Merhaba zamanınız oldugunda yardim ederseniz cok sevinirim. Gözlerim yeşil ve mavi lens almak istiyorum. Daha önceki yazılarınızda doğal duran ama rahatsız eden bir maviden bahsetmiştiniz. Tüm renkli lensler rahatsız eder mi? Bir arkadaşım Aq lenslerinden (kore malı) green magic'i aldı ve benim gözümle birebir aynı olmuştu. Rahatsız etmedigini soylemisti. Siz aq lensleri tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim<3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, her lens rahatsız etmez. Bir lensin rahat olup olmaması ölçülerinin göze tam oturması yanında içindeki su oranı ve üretildiği maddeye de bağlıdır. Aylıklar genelde su oranları yüksek olduğundan yıllıklardan daha rahattırlar ama yıllık lensler arasında da gayet rahat kullandıklarım oldu. AQ lensleri kullanmadığımdan rahatlık durumlarını bilemiyorum.

      Sil
  10. Bu ürünü bir türlü denk getiremedim! Brandium Gratiste tam buldum diye seviniyordum ki, müşteriler ürünü açtığı yetmemiş birde renkleri birbirlerine iyice bulamışlar! Alamadım :/ Bende denemek istiyorum bakalım bulabilirsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulabilirsiniz. Ben de son gittiğimde Beyoğlu Gratis'te göremedim. Dağıtımda sorun var sanırım.

      Sil
  11. bende yeni aldım bu farı beyaz bir kısım var o krem mi nasıl kullanmam gerekiyor fardan önce zemin olarak mı sürmem gerekiyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O beyaz bölüm krem sabitleyici.. Kaşlar hareket etmesin diye sabitlemek için kullanılıyor ancak ben kullanışlı bulmadım.

      Sil
  12. Kullanımı çok pratik ve doğal. Geçen hafta gratisten 8.50 tl ye sahip olabildiğince.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...