21 Temmuz 2014 Pazartesi

Essence Sparkle Sand Effect Ojeler


Bloga ara verdiğim dönemde elimde pek çok yazı birikti. Bu hafta elimden geldiğince her gün yazı yazarak bu yazıları tamamlamayı planlıyorum. Dünkü renkli lens yazısından sonra şimdi de bir oje yazısıyla karşınızdayım.

Bugün size Essence'ın Sparkle Sand Effect dokulu ojelerinden 4 tanesini göstermek istiyorum. Bu ojeler klasik Essence oje şişesinde satılıyor ancak üzerlerinde "Sparkle Sand Effect" şeklinde bir etiket oluyor. Toplamda kaç renk var bilmiyorum. Ben sadece 4 tane bulabildim.

156 numaralı Me & My Lover, pembemsi kırmızı renge sahip, içinde bol miktarda altın ve kırmızı renkli simler içeren bir oje. İki katta tam rengini veriyor. Sürerken yapısıyla ilgili bir problemle karşılaşmadım ama kuruma hızı biraz yavaş. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Essence Me & My Lover

Essence Me & My Lover

Essence Me & My Lover

Essence Me & My Lover

163 numaralı Hey, Nude! nude bej renkli, içinde bol miktarda çeşitli boyutlarda gümüş sim barındıran bir oje. Pek kapatıcı sayılmaz. Üç katta bile tırnak çizgisi görülüyor. Ayrıca üç kat sürüldüğünde geç kuruyor. Onun dışında yapısında bir problemle karşılaşmadım. Tek kat beyaz oje üzerine bir-iki kat sürmek daha mantıklı olabilir. Aşağıda üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Essence Hey Nude

Essence Hey Nude

Essence Hey Nude

Essence Hey Nude

165 numaralı Here's My Number içinde bol miktarda gümüş ve holografik sim olan siyah renkli bir oje. Yapısı sorunsuz. Diğer Sparkle Sand Effect ojelere göre daha çabuk kuruyor. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Essence Here's My Number

Essence Here's My Number

Essence Here's My Number

Essence Here's My Number

Son olarak 182 numaralı Hello Rosy içinde bol miktarda çeşitli boyutlarda kırmızı ve pembe sim bulunduran gül kurusu/pembe renginde bir oje. İki katta tam rengini veriyor ve kolay sürülüyor. Kuruması yine çok hızlı değil ancak çok kötü de değil. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Essence Hello Rosy

Essence Hello Rosy

Essence Hello Rosy

Essence Hello Rosy

Essence Sparkle Sand ojeler dokulu oje tanımına görüntü ve yapı olarak tam uyuyorlar. Bol miktarda sim içeriyorlar, dolayısıyla tırnaktan çıkarılmaları biraz zor. Ancak folyo yöntemiyle çıkartılabiliyorlar. Kuruma hızları çok çabuk sayılmaz. Sürüldükten sonra sanki kurumuş gibi duruyorlar ancak dokunulduğunda zedelenebiliyorlar. O yüzden sürdükten sonra biraz beklemek gerekiyor. 

Fiyatları yanılmıyorsam 3TL civarıydı. Uygun fiyata dokulu oje denemek isteyenlere tavsiye ederim.

7 yorum :

  1. hepsi çok ama çok güzeller..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de hepsi çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. Hello Rosy tıpkı erimiş şeker gibi duruyor çok sevimli! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi gerçekten çok tatlı. Bir de çıkartırken zor olmasaydı keşke.

      Sil
  4. Hello Rosy çilekli puding gibi geldi bana :D Acıktım sanırım ^^ :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...