5 Haziran 2014 Perşembe

L'Oreal Mega Volume Miss Manga Rimel


Gratis'in Anneler Günü indiriminden aldığım L'Oreal Mega Volume Miss Manga rimel yazısı ile karşınızdayım. Bu rimelin reklamları gerçekten dikkat çekici ve güzeldi. Yurtdışı reklamlarını ilk gördüğümden beri denemek istiyordum. Türkiye'ye gelince hemen siyah rengini aldım. (Yanılmıyorsam iki-üç renk çeşidi daha mevcut. Mor ve lacivert renk seçeneklerini net hatırlıyorum. Hatırlamadığım bir renk daha olabilir.)

Ürün pembeli, siyahlı, hoş bir ambalaja sahip..

L'Oreal Miss Manga

Bu rimel ekstra dolgun kirpikler vadediyor. Kirpiklerimin uzunluktan çok dolgunluğa ihtiyacı olduğunu keşfettiğimden beri bu tarz rimellere yöneldim. Aşağıda görüldüğü gibi uca doğru genişliği azalan, koni şeklinde, esnek bir fırçaya sahip..

L'Oreal Miss Manga

Reklamı görüp büyük umutlarla aldığımdan mı bilemiyorum ancak maalesef bende hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu. İlk katta biraz uzunluk verse de maalesef pek dolgunluk vermiyor. Dolgunluk için ikinci kata ihtiyaç duyuyor ancak o zaman da topak topak oluyor ve kirpikleri birbirine yapıştırıyor. Kiprikleri ayırmak için bir kat daha sürmeye kalkarsanız işler daha beter bir hal alıyor ve kirpikler daha da topak topak oluyor. Üstelik parçalar halinde göz çevresine yayılıyor ve kirpiklerde ağırlık hissi oluşturuyor. Tabi bunlardan kaçınmak için tek kat sürerek kullanabilirim ancak o zaman da kirpiklerimin görüntüsüne fazla bir yararı olmuyor.

Rimelsiz kirpiklerim

L'Oreal Miss Manga

L'Oreal Mega Volume Miss Manga rimel ile (İki kat sürülmüş)

L'Oreal Miss Manga

Sonuç olarak şu an pek elimin gitmediği bir ürün olarak köşede duruyor. Fişini attığımdan tam ne kadara aldığımı hatırlamıyorum. Yanılmıyorsam indirimle 20TL civarıydı. Maalesef umduğumu bulamadım.

EDIT 16/09/2014: Biraz bekleyip koyulaşınca bu rimelden daha iyi performans almaya başladım ancak hala aşırı oynak fırçası bulaşma problemine sebep oluyor.

27 yorum :

  1. Ben de Miss Manga'dan memnun kalmayanlardanım. O fırça yapısı acelem olduğunda çıldırtıyor; kaşıma kadar boyadığımı bilirim :D
    Farklı farklı maskaralarla denedim ama bence olmamış, övüldüğü kadar başarılı değil. Bazı ürünler neden bu kadar gereksiz yere abartıyorlar anlamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde, esnek fırçaya alışamadım. Sürmesi zor rimeller bana göre değil.

      Sil
  2. Aaa begenmedin mi canim? Ben Loreal maskaralari cok begeniyordum ama begenmediysen almama gerek yok :) masraftan kurtardin beni . Opuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Maybelline ve L'Orealin rimellerini genelde beğenirim ama bunu sevemedim. :)

      Sil
  3. Bence güzel duruyor ama yapışık görüntüyü sevmiyorsan olmuyor tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol :) Yapış yapış pek sevmiyorum, halen ayırarak dolgunluk verecek rimel arayışındayım.

      Sil
  4. Loreal maskaralarını seven biri olarak bu ürünü de denemek istiyordum. bu rimeli alsaymışım seyrek ve kısa kirpiklerimden bir kez daha nefret etmeme neden olurmuş bu ürün.
    teşekkür ederim bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
  5. Fırçasını gördüğüm an bundan bir şey olmaz demiştim :)

    YanıtlaSil
  6. tam stand başında başka yabancı blogları okurken pek güzel değil demelerine rağmen ben de aldım. galiba sırf pembe renkteki kabı yüzünden :D ben de sevmedim. gerçekten yapıştırıyor ve uygulaması zor. yves rocher rimel bile daha iyi dolgunluk veriyordu :( sanırım bundan sonra flormarın bu yeni çıkar color madnes serisindeki rimeli alıcam :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemfikirim, örümcek kirpik sevenlere göre bence :) Ben hala arayıştayım

      Sil
  7. Onerebilecegin rimel hangisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an kullandığım rimeller arasında elim en çok TooFaced Better Than Sex rimele gidiyor ama ona da mükemmel diyemem.

      Sil
  8. Takma kirpik etkili rimel hangisi onerebilecegin

    YanıtlaSil
  9. Yapıştırmış ya.. Piyasada daha uygun fiyatlı çok daha iyi ürünler var. Sanırım indirimli hali 20 TL civarına geliyordu ve bence performansı dediğin gibi hayal kırıklığı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yapıştırdı. O yüzden arayışa devam:)

      Sil
  10. almadım henüz ama benefit "they're real" çok iyi diye duydum..rimel alacağım zaman ilk sırada kendisi..bu arada beni hayal kırıklığına uğratmayan tek rimel loreal lash architect'tir..öneririm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benefit çok övülüyor. Bende deluxe boyu var ama henüz kullanmadım. Denesem iyi olacak. :) L'Oreal Lash Architect'i denemedim, ona da bakayım. Teşekkürler :)

      Sil
  11. too faced better than sex maskarayı nereden bulabilirim beni yönlendirirseniz sevinir şimdiden teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden Sephora'larda bulunuyordu ancak Too Faced'i artık satmıyorlar. Ancak yurtdışından alınabilir.

      Sil
  12. Maybelline the colossal go extreme volum bende kullanıyorum ve tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  13. Blogumda fircasinin ve kendisinin resmi var bakabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...