16 Nisan 2014 Çarşamba

Flormar Passionate Dots PD52 Terracotta Pudra ve PD22 Ruj


Flormar geçtiğimiz haftalarda Passionate Dots koleksiyonu ürünlerinde %50 indirim yapmıştı. Ben de bu indirimden faydalanarak web sitelerinden bir alışveriş yapmıştım. Koleksiyon ilk çıktığı zamandan beri aklımda olan ancak fiyatlarından dolayı beklemeyi tercih ettiğim iki far paletini, bir terracotta pudrayı ve bir ruju aldım. Aslında ojelerden de almak istedim ancak online mağazada tükenmişti.

Aldıklarımı ambalajlarıyla beraber toplu bir şekilde görelim:

Flormar Passionate Dots

Far paletlerini yarının yazısında okuyacaksınız. Bugün ise terracotta pudrayı ve ruju yazmak istiyorum. Passionate Dots koleksiyonundan iki terracotta pudra çıkmıştı. PD52'yi başka bloglarda görüp çok beğenmiştim ancak risk alıp indirim beklemeyi tercih etmiştim. Beklenen indirim gelince hemen aldım.

Allığın ambalajı teneke kutu şeklinde ve bir hayli büyük. Her ne kadar görünüş olarak farklı ve güzel olsa da fazla yer kaplayan, kaba bir ambalaj olarak tanımlamak durumundayım. Makyaj çantasına atma ihtimali yok maalesef, şimdilik çekmecelerime sığmadığından masa üstünde duruyor.

Flormar Passionate Dots Pudra

Allığın miktarı Flormar'ın normal seri terracotta allıklarından bir hayli fazla. Normal serideki terracotta allık/pudralar 9 gramken bu allık 25 gram. Ambalaj içinde beyaz bir puf aplikatör bulunuyor. Bu aplikatörü kullanacağımı pek sanmıyorum ancak yine de hoş görüntüsü nedeniyle saklayacağım.

Flormar Passionate Dots PD52

Allığın rengi gerçekten çok güzel. Pembe/mercan, altın ve morumsu renklerin birleşiminden oluşuyor. Hepsi birleşince altın ışıltılı, doğal, güzel bir mercan rengi elde ediliyor.

Flormar Passionate Dots PD52

Flormar'ın Terracotta pudra ve allıklarını çok seviyorum. PD52 de istisna olmadı. Pigmentasyonu, sürümü güzel bir pudra. Gerek renginden, gerek yapısından çok memnun kaldım. Allık olarak sıklıkla kullanacağımı düşünüyorum.

Swatch
(Solda yoğun sürülmüş, sağda dağıtılmış)

Flormar Passionate Dots PD52

Yanaklara uygulanmış hali

Flormar Passionate Dots PD52

Flormar Passionate Dots PD52

PD22 ruj ise mat yapılı, koyu pembe/açık bordo gibi bir renk. Pigmentasyonu ve sürümü güzel. Biraz kurutucu bir yapısı var ancak büyük sorun yaşatacak kadar değil. Rengini gerçekten beğendim. Biraz soğuk bir tona sahip olsa da pek çok cilt tonunda güzel görüneceğini düşünüyorum.

Flormar Passionate Dots PD22

Swatch

Flormar Passionate Dots PD22

Flormar Passionate Dots PD22

Flormar Passionate Dots PD22

Terracotta pudra %50 indirimle 17,45TL'ye, ruj ise 7.50TL'ye geldi. Bence bu fiyatlara son derece karlı bir alışveriş oldu. 

Şu an Flormar'ın web sitesinde Passionate Dots ürünleri kalkmış görünüyor ama mağazalarda indirimli bulabilirseniz bakın derim.

6 yorum :

  1. Bayıldım desem.
    Ama ürünlere değil,ürünlerin sende duruşuna <3

    YanıtlaSil
  2. o allığı ben de koyacak yer bulamadığım için kullanamıyorum :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir yere sığmıyor gerçekten, makyaj çantasına sığması zaten imkansız. Keşke normal allık boyutunda yapsalarmış, 9 gramı bile bitiremezken 25 gram gereksiz fazla olmuş

      Sil
  3. kaç gün aradan ama neredeydiniz yahuuu :))
    Her zamanki gibi çok güzel olmuşsunuz like like like like.... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, artık daha sık yazmaya çalışıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...