20 Şubat 2014 Perşembe

Color Club Kismet Oje


Bu aralar oje yazılarından gidiyorum. Elimde çok oje birikti, bunların hepsini yavaş yavaş yazmaya çalışacağım.

Bu yazıda ise size elimdeki tek Color Club oje olan Kismet'i göstermek istiyorum. Bu oje, açık sarı bir renge sahip, holografik bir oje. Holografik etkisi oldukça kuvvetli. Gölge ortamlarda holografik etkisi çok seçilemese de üzerine en ufak bir ışık vurduğunda renkten renge dönen harika bir görüntü ortaya çıkıyor.

Yapısı biraz akışkan denebilir ama sürerken çok büyük bir problem yaşatmadı. Kuruması çabuk sayılır. Tam kapatıcılık için en az iki kat gerekiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Sonuç olarak beğendiğim bir oje oldu. Kismet'i llarowe.com'dan 8$'a almıştım ancak meğer Color Club ojeler Türkiye'de de satılıyormuş. Zaman zaman kampanya sitelerinde güzel fiyatlara bulunabiliyormuş. makyajsaati.com da 30TL'ye satıyor. Kampanya sitelerinden daha ucuza düşürebilirsem bir kaç rengini daha almayı düşünüyorum.

Kısaca holografik oje severlere tavsiye edilir.

6 yorum :

  1. Renk çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Çok istiyorum bunları ama ulaşmak zor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ara ara Trendyol, Markafoni gibi sitelerde indirimli satışa çıkıyormuş ama ben de henüz yakalayamadım. Yakalasam alacağım 2-3 renk daha. :)

      Sil
  3. Merhaba llarowe sitesinden k.kartyla mi alisveris yaptiniz yani guvenli bir site midir acaba kac gunde geldi ve guzel paketlenmis miydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paypal ile alışveriş yaptım. Gönderilmesi 1 hafta kadar alabiliyor. Ondan sonra 1-2 hafta içine Türkiye'ye geliyor. Paketlemeleri çok iyi. Her ojeyi teker teker baloncuklu naylonla sarıyorlar. Yalnız geçen yılın başı gümrük işi biraz sıkı tutmaya başladığından beri sipariş vermedim. Hala sorunsuz geliyor mu bilmiyorum.

      Sil
    2. Bilgi icin cok tesekkur ederim paypalim yok ugrasmak lazim. Ben kozmetigi feelunique ve beautyjoint ten alisveris yapmistim 5er kere sadece feelunique takildi bir kere ayni urunden iki adet almistim ondan sanirim. Color club Beyond rengini cok istiyorum. Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...