19 Aralık 2013 Perşembe

Oriflame Fairy City Lights Midnight Sparkle Göz Kalemi


Eski izleyicilerim bilirler, bir zamanlar bayağı Oriflame yazısı yazardım. Uzun zamandır da Oriflame'den alışveriş yapmıyordum. Bir süre önce tekrar Oriflame'e üye oldum ve bayağı bir şeyler aldım. Bu ürünlerden biri de Fairy City Lights göz kalemlerinin Midnight Sparkle rengiydi.


Bu kalem ince, asansörlü bir ambalaja sahip. Yani kalemtraşla açılmıyor, onun yerine alt kısmındaki bölüm çevrilerek açılıyor. Bu tür ambalajları genelde pek tercih etmiyorum, uçları ihtiyaca göre inceltilebildiği için normal kalemleri daha çok seviyorum ancak katalogda kalemin rengi çok güzel görünüyordu, dayanamadım.

Normalde katalogdan beğenilen renkler alındığında hayal kırıklığı yaratır ama bu kalemde öyle olmadı. Renk çok güzel, içinde ince gümüş ışıltıları olan bir gece mavisi..


Ürün kremsi ve yumuşak bir yapıya sahip. Çok kolay sürülüyor. Pigmentasyonu iyi sayılır ama tam rengini vermesi için iki kat geçmek gerekiyor. Gözümde duruşunu gerçekten çok sevdim, harika bir gece mavisi diyebilirim.

 

Kalıcılığı çok iyi değil maalesef.. Yine de üst göz kapağımda minimum silinmeyle 12 saate yakın kalıyor ancak alt göz kapağımda 2-3 saat içinde silinmeye başlıyor, 12 saat sonunda da tamamen kaybolmuş oluyor. Yani gün içinde tazelemek gerekiyor.

Oriflame Fairy City Lights göz kalemleri Aralık kataloğunda indirimli olarak şu an 9,90TL'ye satılıyor. Normal fiyatı ise 19,90'mış. Şahsi fikrim indirimsiz fiyatı biraz yüksek ancak 9,90'a alınıp denenebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. 

4 yorum :

  1. Renk çok güzel, çok yakışmış :) Yalnız bu tür kalemlerle kuyruk yapmayı beceremiyorum ben, özel bir yöntemi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Özel bir yöntem sayılır mı bilmiyorum ama sonuna doğru inceltmek için ince olan tarafı neresiyse oraya yatırıp sürüyorum, yine de tam anlamıyla ince eyelinerlar gibi kuyruk olmuyor.

      Sil
  2. bende de siyah rengi var. eyeliner olarak kullanıldığında çok kalıcı ben temizlerken zor çıkarıyorum valla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahı da enteresan olabilir, bu renk gerçekten hoşuma gitti. :) Sanırım siyahı daha kalıcı o zaman, bu renkte üst göz kapağında fena değil ama alt göz kapağında kalmıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...