18 Aralık 2013 Çarşamba

Golden Rose Rich Color Kış Renkleri


Bir süredir bloga sık yazı giremiyorum maalesef ama bundan sonra biraz daha faal olmaya çalışacağım.

Bir oje yazısıyla dönüş yapmak istedim. Golden Rose'un Rich Color serisinden yeni çıkan üç kışlık rengi göstermek istiyorum: 105, 108 ve 114 numaralar..

105 numara krem yapılı, ışıltısız bordo bir renge sahip. Sonbahar, kış dendiğinde aklıma gelen ilk renk bordo oluyor ve bu rengin tonu gerçekten çok güzel. Üç oje içinde favorim oldu. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 105

Golden Rose Rich Color 105

Golden Rose Rich Color 105

Golden Rose Rich Color 105

108, krem yapılı, ışıltısız petrol yeşili bir oje. Oldukça örtücü bir oje ve tek kat bile tam kapatıcılık için yetiyor. Yine de alışkanlıkla iki kat sürdüm. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 108

Golden Rose Rich Color 108

Golden Rose Rich Color 108

Golden Rose Rich Color 108

114 numara krem yapılı, kahverengi, ışıltısız bir oje. Örtücülüğü tek katta da gayet iyi ancak ben iki kat sürdüm. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Rich Color 114

Golden Rose Rich Color 114

Golden Rose Rich Color 114

Golden Rose Rich Color 114

Ojelerin yapıları güzel. Kolay sürülüyorlar ve çabuk kuruyorlar. Bu linkte yazdığım gibi geniş fırçaya sahipler. Renklerin hepsi sonbahar/kışa uygun, örtücülükleri iyi. Örtücülüğü en düşük olan 105 numaraydı ama o da iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Parlak bir bitişe sahipler. Bu özelliklerini gerçekten sevdim çünkü parlatmak için üst cilaya gerek kalmıyor. Öte yandan üst cilasız bozulmalara ve yatak izlerine dayanıksızlar. Kalıcılıkları iyi.. 2-3 gün tırnaklarımda soyulmadan kaldılar. 

Golden Rose Rich Color serisi ojeler 2,80TL'lik son derece makul bir fiyata sahipler. Golden Rose satış noktalarından ve Golden Rose Store'dan satın alabilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır. 

10 yorum :

  1. 105 ve 114 e bayıldım bayıldım tabii tırnakların da maşallahı var :)

    YanıtlaSil
  2. renklerden ziyade tırnaklarına bayıldım :))) klasik renkler ve her markada bulunabilir ama sana çok yakıştırdım. haddim olmayarak birşey istesem senden uzun zamandır takip ediyorum seni nasıl oje sürdüğünü öğretici bir yazı olarak yayınlayabilir misin?? ben bu kadar düzgün süremiyorum ne yaparsam yapayım. belki tırnak bakımın üzerine de konuşmak istersin:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Aslında ben de çok düzgün süremiyorum, pratikle biraz daha düzeldi ama sürerken ellerim titrediğinden hala bazen taşırabiliyorum. Essence markasının oje düzeltici bir ürünü var. Amabalajı keçeli kalem seklinde ve pembe renkli. Taşanları düzgün şekilde temizlemede çok başarılı.

      Sil
  3. renkler çok güzelmiş. bende katılıyorum çok güzel sürmüşsünüz ojeleri.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba renkleri çok beğendim ve diğer arkadaşlarında dediği gibi tırnak diplerine çok güzel sürmüşsünüz fakat ortadaki renge dikkat etmenizi öneririm öyle bir renk oje benim çıkarttığımda sapsarı tırnaklara sahip olmama sebep oldu ki beyazlatana kadar uzun süre kısa gezdim ... Siz ojelerinizin altına bir baz sürüyor musunuz sürüyorsanız söyleyebilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ortadaki rengi sürerken ben de korktum çünkü daha önce kullandığım benzer bir renk tırnaklarımı baz sürmeme rağmen yemyeşil yapmıştı ama bu ojede öyle bir şey olmadı. Tabi her zaman baz kullanıyorum, eskiden Essence'in 24/7 base coat ürününü kullanıyordum ama çok memnun kalmadım çünkü tırnağın boyanıp sararmasını çok önlemedi. Şu an yine Essence'ın Protecting Base Coat ürününü kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Tırnakların sararmasını büyük ölçüde engelledi.

      Sil
  5. 114 çok tatlı çikolata gibi ^_^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...