2 Aralık 2013 Pazartesi

Flormar Passionate Dots PD23 Ruj


Flormar Passionate Dots koleksiyonunun son yazısı PD23 ruj ile ilgili olacak. Daha önceki Passionate Dots koleksiyon yazılarını burada, burada ve burada bulabilirsiniz.

PD23, koleksiyondaki diğer ürünler gibi puantiyeli ambalaja sahip. Ambalajlar hakkındaki fikrimi koleksiyonun ilk yazısında yazmıştım. Üzerine ekleyeceğim bir şey yok.



Rujun normal ruj ambalajlarına oranla uzunca bir ambalajı var. Şekli burada gösterdiğim Deluxe Shine Gloss Stylo rujlarla aynı. Bu şekli Flormar dışında başka markada görmedim.



PD23 turuncumsu açık kırmızı, oldukça canlı bir renge sahip. Mat yapılı, pigmentli bir ruj olarak rahatlıkla tanımlanabilir. Mat olmasından dolayı dudaklarda bir miktar kuruluk yapabiliyor. Ruj altına bir miktar nemlendirici ile bu sorun rahatlıkla çözülüyor. Kalıcılığı iyi.. Bu tarz renklerin zaman içinde etrafa (ve tabi dişlere) bulaşması hiç hoş olmuyor ama bu rujla bu sorunu yaşamadım. Kolay sürülen bir yapısı var, belki dudakta yağ gibi kaymıyor ancak başka markaların mat rujları gibi de zor sürülmüyor.



Tüm yüzde duruşu..
(Bu makyajda fondöten üzerine pudra olarak Passionate Dots Invisible pudra, eyeliner olarak burada gösterdiğim Flormar Passionate Dots PD33 var.)


Koleksiyonda toplamda 6 adet ruj bulunuyor. Fiyatları 15TL. Flormar mağaza ve kioskları yanında Flormar online satış sitesinden de edinebilirsiniz.

* Ürün firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır ve objektiftir.

1 yorum :

  1. Sürdükten sonra bulaşma yapmıyor ama sürerken dikkatli olmak lazım, en iyisi fırça ile sürmek :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...