8 Ocak 2013 Salı

Bir Manikür: Flormar P30 + Nail'd It Unique Jack O Lantern

Yine mi oje yazısı dediğinizi duyar gibiyim ama bu aralar minimum makyaj yapıyorum, onun yerine bol bol oje sürüyorum. Bu nedenle de yazılarım daha çok ojeyle ilgili oluyor. Ancak, bu gece yazacağım, göz farı severleri memnun edecek bir yazım olacağını da eklemek isterim. :)

Bugün size göstereceğim manikürde Flormar Pretty P30 siyah ojeyi ve daha önce aldığım indie ojelerden biri olan Nail'd It Unique Jack O Lantern'i kullandım.

Flormar Pretty P30'u gerçekten çok sevdiğimi yazarak başlamak istiyorum. Rengi sıradan, simsiz, düz siyah ancak uğraştırmayan, pigmentli, kolay sürülen yapısını ve cila kullanmadan elde edilebilen parlak görünüşünü çok seviyorum. İlk katta bile tam rengini veriyor ancak ben tam kapatıcılık için iki kat sürüyorum. Kuruması da uzun zaman almıyor. Simli ojelerime siyah zemin gerektiğinde bu ojeyi kullanıyorum. Hatta bu yazıda da zemin renginde P30 kullanmıştım.

P30 üzerine kullandığım Nail'd It Unique Jack O Lantern, içinde çeşitli boyutlarda turuncu beşgen ve çubuk simler ve çeşitli şekillerde ve boyutlarda mat siyah parçalar bulunduran şeffaf jel tabanlı bir oje.. 


Jack O Lantern'i krem yapılı bir oje üzerine kullanmak daha uygun olur çünkü zemin neredeyse tamamen şeffaf. Simleri biraz yayarak yerleştirmek gerekse de sürümü oldukça kolay denebilir. Siyahın üzerine kullandığımda siyah parçalar maalesef çok belli olmadı ancak turuncu ile siyahın çok uyumlu olduğunu düşündüğümden görüntü hoşuma gitti. İleride başka ojeler üzerinde de deneyeceğim, siyah parçalar belli olursa çok güzel görüneceğine eminim.

Aşağıda iki kat Flormar P30 üzerine bir kat Nail'd It Unique Jack O Lantern sürülmüş ve üzerine üst cila geçilmiş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


İç mekan, yapay ışık altında..


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Güneşte..


Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz simli ojeleri seviyor musunuz yoksa ojede düz renkçi misiniz?

11 yorum :

  1. Bu ojelere bayılıyorumm bayılıyorumm senin tırnaklarına o kadar çok yakışmış ki :) Gerçekten çok beğendimm güle güle kullan bu ojelerinin devamını bekliyorumm

    YanıtlaSil
  2. Akillara zarar bir combo olmus. Bayildim. Halloween ruhu var parmaklarinda. :)) Eline saglik

    YanıtlaSil
  3. Sormayi unuttum top coat ne kullandin?

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle çok hoşlar:) Golden Rose öncü olup ulaşabileceğimiz ojeler yaptı ama keşke burada da bu tarz ojeler olsa. Yabancı bloglara bakıp iç çekiyoruz:)

    YanıtlaSil
  5. gayet güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  6. ben çok sevdim bu ojeyi,bende alıp doyasıya aşk yaşamak isitorum bununla :) güle güle kullan..

    http://goncaninguncesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. nefissss. böyle ojeye can kurban

    YanıtlaSil
  8. bir de sarı üzerine deneyin ya da fıstık yeşili, turuncuyla her ikisine de bayılırım çünkü.

    YanıtlaSil
  9. offff diyorum , bayıldım diyorum tek kelime ile 10 numero ;)
    nerden almıştın ojeyi vallahi aşık oldum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bi post olmuş. indie nedir senden duyuyoruz sürekli bizi bi aydınlar canım benim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...