19 Aralık 2012 Çarşamba

MAC Little Black Bow Fluidline

Günün ikinci yazısı ile karşınızdayım. Bugünün ikinci yazısının konusu ise yine MAC Glamour Daze koleksiyonundan bol simli bir fluidline olan Little Black Bow.. İlk Glamour Daze yazımı burada bulabilirsiniz.



Little Black Bow, koyu gri/kahve zemin içinde bol miktarda gümüş simden oluşan bir fluidline.. İçindeki sim miktarı azımsanamayacak kadar fazla.



Little Black Bow'u daha önce kullandığım fluidline'lardan daha az pigmentli buldum. Yine jel eyeliner olarak rahatlıkla kullanılabilir ancak güzel bir çizgi elde etmek için üzerinden iki-üç kez geçmem gerekti. Bu ürün jel eyeliner yanında krem far ya da far bazı olarakta kullanılabilir çünkü yapısı Paint Pot'lara da benziyor.

Yapısı daha önce kullandığım fluidline'lar gibi gayet yumuşak.. Sürerken enteresan şekilde göz altıma bir miktar dökülme yaptı. Bu nedenle bir dahaki sefere ten makyajından önce kullanmayı planlıyorum. İçindeki simler hem swatchlarken, hem de eyeliner olarak kullanırken çok bariz görünüyor, kaybolmuyor.

Swatch


Gözde swatch



Ben krem farlara sıcak bakmadığımdan eyeliner olarak kullanacağım. Çok pigmentli olmasa da ışıltılarını beğendiğimden siyah eyeliner istemediğim zamanlarda alternatif olarak kullanabilirim. 

Fişini attığımdan tam fiyatını bilmiyorum ama 45-50TL arası olması gerek.. MAC mağazalarında hala bulunabiliyor mu emin değilim ancak genelde koleksiyon fluidline'ları kapış kapış gitmediğinden hala bir kaç tane kalmış olabilir diye düşünüyorum. Işıltılı eyeliner severlerin bakmasında fayda var.

2 yorum :

  1. Bugüne dek takip ettiğim en iyi makyaj & güzellik bloğu oldu . Çok severek takip ediyor ve düzenli bir şekilde postlarınızı okuyorum . Çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum . Tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Gerçekten beğendiğinize memnun oldum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...