19 Aralık 2012 Çarşamba

MAC Everything That Glitters Oje

Bugünkü ilk yazımın konusu MAC'in holiday koleksiyonu Glamour Daze'den aldığım muhteşem bir oje olan Everything That Glitters..



Everything That Glitters ziyah zemin içinde bol miktarda çok renkte ince simlerden oluşuyor. Simlerin renkleri arasında pembe ve maviyi net olarak seçebiliyorum. Sanıyorum bir miktar gümüş sim de mevcut..


Oje iki katta tam rengini verdi. Yapısında pütürlü olması dışında bir sorun yok. Kolay sürülüyor ve kolay kuruyor. Bu kadar ince sim olunca simli ojelere özgü pütürlü yapı olmaz diye düşünmüştüm ancak maalesef pütürlüymüş. Bu nedenle iki kat üst cila kullanmak durumunda kaldım. Onun dışında da herhangi bir sorun gözlemlemedim. Henüz çıkartmadım ama muhtemelen çıkartırken bana biraz sorun yaşatabilir.

Aşağıdaki resimlerde ojenin iki kat uygulanmış ve üzerine iki kat Seche Vite Top Coat geçilmiş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


İç mekan..


Dış mekan, gölgede (resimleri çekerken yağmur yağdığından yer yer su damlaları görünmekte)


Yakın plan..


Flaşlı fotoğraf..


MAC'in ojelerine normalde çok bayılmam ama bunu beğendiğimi söylemeliyim. 

Fişini yanlışlıkla attığımdan tam fiyatını bilmiyorum ama 25-30TL arası bir şey olması gerek.. Mağazalarda artık bulunabildiğinden emin değilim. Ben almaya gittiğimde Taksim MAC'te sondan ikinciyi almıştım. Belki daha tenha mağazalarda hala bulunabilir.

10 yorum :

  1. Bu ojenin rengi güzel ama top coat sürdüğüm halde ikinci gün pul pul ayrılmaya başladı. Çıkarması China Glaze'in simli ojeleri kadar zor değildi. Ama zaten China Glaze tırnaktan da pul pul dökülmüyor:) Temptalia'daki yorumlara baktım aynı sorunu yaşayan başka insanlar da var.

    Ben de mağazalarda kaldığını sanmıyorum, Ankamall mağazasından sonuncuyu almıştım. Fiyatı 30 TL idi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pul pul ayrılma olmadı ama tırnağımda fazla oje tutmadığım için tam bilemiyorum. :) Ben de kalmadığını tahmin etmiştim, normalde MAC ojelere pek rağbet olmuyor ama bu renk farklıydı.

      Sil
  2. Ben de görünüşünü çok beğenmiş fakat İzmir'de çıkar çıkmaz tükenmesine (hem de 35 tl) hayretler içinde kalarak arkamaa baka baka mağazadan çıkmıştım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm gerçekten, sanırım çok az sayıda ürün getiriyorlar. Hemen bitiyor. :(

      Sil
  3. küçük kardeşim oje hastası nereden bulabilirim bunu sipariş vereceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde MAC mağazalarından alınıyordu ancak sanırım artık kalmamıştır.

      Sil
  4. uzun zamandır sitene bakmıyordum bu yazıyı görünce şaşırdım sonuncuya da ben almıştım çünkü :) mua çekmeceleri vs karıştırdı bri tanecik bulunca rahatlamıştım:) ama taa kasımda aldım diye hatırlıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de Kasım'da almıştım, bloga koymaya ancak vaktim oldu. :) Güzel günlerde kullanalım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...