12 Aralık 2012 Çarşamba

China Glaze Glistening Snow

Bugünkü yazımın konusu China Glaze yılbaşı koleksiyonu Holiday Joy'dan holografik etkili gümüş ve ince simlerden oluşan bir oje olan Glistening Snow..


Aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere ojenin içinde bol miktarda holografik etkiye sahip, gümüş rengi, ince simler bulunmakta..



Ojenin yapısı biraz yoğun ancak sürerken zorlanmadım. İçindeki ince simlerden dolayı oldukça pütürlü bir sonuç veriyor. İnce bir kat sürüldüğünde oje üzerine de rahatlıkla kullanılabilir ancak ben tek başına üç kat kullandım. Kuruması oldukça hızlıydı, katlar arası bir kaç dakika beklemem yetti. Pütürlü yapısından dolayı üst cila ile kullanmak daha uygun olur görüşündeyim. Ayrıca tırnaktan çıkarılması zor ojelerden.. Folyo yöntemi kullanılması çıkarma işini oldukça kolaylaştıracaktır.

Glistening Snow için aslında gümüş simli bir oje diyebilirim ancak bazı ışıklarda ortaya çıkan holografik yansımalar ojeyi sıradanlıktan çıkarıyor. Gölgede holografik etki görünmezken ışık altında oje adeta canlanıyor. Bu etkisini aşağıdaki resimlerde göreceksiniz.

Aşağıdaki resimlerde ojenin 3 kat sürülmüş ve üst cila olarak Seche Vite uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Yapay ışık altında..


Flaşlı fotoğraf..


Glistening Snow bu koleksiyondan denediğim ikinci ojeydi. İlk oje olan Blue Bells Ring yazımı burada bulabilirsiniz.

Koleksiyonda bu yapıda yeşil, sarı ve şampanya renginde 3 oje daha bulunmakta.. Onları da ilerideki günlerde blogda bulabileceksiniz. China Glaze yılbaşı ojelerini Kozmetik Site'den alabilirsiniz.

2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...