16 Kasım 2012 Cuma

OPI The Spy Who Loved Me

OPI Skyfall koleksiyonundan bugün de tırnaklarda muhteşem duran bir kırmızı olan The Spy Who Loved Me'yi göstereceğim.


The Spy Who Loved Me içinde altın ışıltıları bulunan soğuk tonlu ve canlı bir kırmızı.. Yapı olarak biraz ince, bu nedenle tırnak çizgisini kapatması için üç kat sürmem gerekti. Sürümü kolaydı ve üç kat sürmeme rağmen çabuk kurudu. Rengi gerçekten çok sevdim, hatta bakmaya doyamadım diyebilirim. Kırmızı olmasına rağmen zaman zaman pembemsi etkiler de görülebiliyor, bu da ojeye farklı bir hava katıyor.

Ojenin rengini iyice göstermek için hem fotoğraf makinamla, hem de cep telefonumla pek çok fotoğraf çektim. Son iki fotoğraf cep telefonuyla çekildi. Resimlerde ojenin üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Dış mekan, gölgede (cep telefonu çekimi)..


Güneşte (cep telefonu çekimi)..


Ojenin tek kötü noktası üç kat sürmek zorunda kalmam oldu ama güzel rengiyle bu kusurunu affettirdi. Kısacası memnun kaldım. Yine de Türkiye'de bu ojelerin haddinden fazla pahalıya satıldığını düşünüyorum. Yurtdışından getirme imkanı olanlara tavsiye ederim.

5 yorum :

  1. cep telefonunu merak ettim o ne net görüntü öyle =)
    ayrca oje de süper güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Telefonum Samsung Galaxy S. Gün ışığında başarılı ancak gece çekimleri kötü.

      Sil
  2. Ben Skyfall koleksiyonunun ilk gördüğümden beri aşığım resmen! Bu ojeyi de, diğer 3 renkle birlikte, mini bir kofre içinde Sephora'dan aldım. 4 mini oje 30 küsür TL idi. Zaten hiçbir zaman kurutmadan bir ojeyi bitiremediğim için bence çok avantajlı bir fiyata geldi. Aklınızda olsun; zira diğer 3 rengi de nefis :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...