28 Kasım 2012 Çarşamba

MAC Scarlet Ibis Ruj (Marilyn Monroe Koleksiyonu)

MAC Ekim ayı içinde bir Marilyn Monroe koleksiyonu çıkartmıştı. Koleksiyondan çıkan rujlar da elbette koleksiyonun ismine uygun olarak, bir tanesi hariç hep kırmızı tonlarındaydı. Bu koleksiyondan Marilyn Monroe hatırasına sadece bir ruj aldım çünkü fiyatlar genel olarak pek uçuktu.

Ambalaj tabi ki koleksiyona özeldi:


Normalde kırmızımsı pembe bir renk olan Love Goddess'ı alma amacındaydım ancak turuncumsu kırmızı Scarlet Ibıs'i görünce fikrimi değiştirdim. Internetteki swatchlarından turuncu rengi ağır basıyor gibi gelmişti ancak durum hiç öyle değilmiş. Sıcak tonlu, içinde biraz turunculuk olan, çok koyu olmayan, capcanlı, hatta hafif neon bir kırmızıymış kendisi..


Scarlet Ibis pigmentli, rengini tam veren, kalıcı, buna rağmen dudakları kurutmayan bir ruj.. Yapısı, sürümü, rengi gerçekten çok hoşuma gitti. Hatta şu an favori kırmızı rujum kendisi.. 

Swatchlar



Bu rujla hemen kuyruklu eyeliner'lı klasik kırmızı ruj makyajımı denedim. Sonuç harika oldu. Özellikle MAC Stereo Rose MSF bu ruj için ideal allıkmış, onu öğrendim.



Rujun fiyatı 54TL'ydi. Bir ruj için oldukça pahalı.. Ancak yine de aldığıma pişman olmadım çünkü bu tarz bir rengi başka markada gördüğümü hatırlamıyorum. Bu yazıyı yazmam aşırı geciktiğinden şu an MAC mağazalarında bulunduğunu hiç sanmıyorum ama alma şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Hem kimbilir belki şansa Elca'ya bile düşebilir. :)

22 yorum :

  1. cilt tonuna da çok yakışmış bu renk :)

    YanıtlaSil
  2. Rujun rengi de, makyaj da çok güzel =)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzelmis rengi, super yansitmissin bence renkle ilgili demek istediklerini. Sana cok yakismis, gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  4. mac'ın kırmızı tonları güzel oluyor genelde bu da güzelmiş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kırmızı ruj işini güzel yapıyorlar. Çok teşekkürler :)

      Sil
  5. Aynı ruju bir zamanlar ben de beğenmiştim ama fiyat çok geldiği için renk de çok kullanışlı olmadığı için almadım. Az ilerde Golden rose'a girdim 67 numara tam da bu renkti 3.5 tlye aldım ve çıktım :) her zaman alternatif vardır... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, her markada kırmızı bulunuyor ama ton çok farkettiriyor. En azından bu koleksiyondan bir parça olsun istedim. :)

      Sil
  6. Merhaba,makyajını çok beğendim,tam bir günlük pin up olmuş,ben koleksiyon ilk çıktığında bakmıştım ama kullanamam diye almamıştım,zaten matte ve kırmızı Mac'den alınır kesinlikle,güle güle kullan cicilerini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Biraz neon bir renk, günlük fazla kaçabilir tabi. :)

      Sil
  7. Çok güzel olmuş, gözündeki hangi solotica ? quartzo mu? fotoğrafların da çok net ve detaylı,ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. ne olursun makyajlarını videolu yap da azıcık da biz bişeyler öğrenelim inanılmaz makyaj yapıorsun yaa o kadar göz farım var fırçam var hiç bu şekilde makyaj yapamıorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Video için çok istek alıyorum ancak henüz değerlendiremedim. Video çekme konusunda hiç bilgim yok.

      Sil
    2. Bence cilt makyajı güzel olduğunda ve gözler hafif tutulduğunda, özellikle şu renksiz ve tatsız kış günlerinde, dudaklarda böyle canlı renkler çok güzel oluyor,bayılırım!

      Sil
    3. Çok teşekkürler. Hemfikirim.. :)

      Sil
  9. merhaba kırmızı ruj vazgeçilmezim sana da çok yakışmış. eyelinerı hangi marka kullanıyorsun hoş duruyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Buradaki eyeliner Oriflame Eyeliner Stylo siyah.

      Sil
  10. Göz makyajınızda kullandıklarınız neler?farı çok merak ettim.çok güzel görünüyor çok yakışmış sizede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urban Decay Naked paletten Virgin, Naked ve Buck renklerini kullandım. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...