20 Eylül 2012 Perşembe

Orly Nite Owl oje

Geçtiğimiz aylar içinde pek çok oje aldım ancak tırnaklarım sürekli kırıldığından bir türlü sürüp fotoğraflamak nasip olmadı. Bir kaç ay önce Deniz Rio isimli Gittigidiyor satıcısından Orly ojeler almıştım ve bunlardan Orly Cosmic FX koleksiyonundan Galaxy Girl'ü şu linkte tanıtmıştım. Şimdi de geçen yılın sonbahar koleksiyonu Birds of a Feather koleksiyonundan aldığım ojelerden biri olan Nite Owl'u fotoğrafladım.


Nite Owl taupe, yani Türkçe olarak grimsi açık kahverengi diye adlandırabileceğim bir renk. İçinde ince, gümüş ışıltılar var. Şişesinde gördüğümde krem renginden biraz daha koyu gibi gelmişti ancak iki kat sürüldüğünde tırnak üzerinde şişesinden koyu durduğunu söyleyebilirim. Işığa göre açık kahve ya da grimsi görünebiliyor. 






Ojenin yapısı güzel.. Çok yoğun değil ve kolay sürülüyor. İki katta tam rengini veriyor ve tırnak çizgisini kapatıyor. Ayrıca çabuk kuruyor. 

Sonuç olarak severek kullandığım bir oje.. İçindeki gümüş ışıltılar renge çok hoş bir hareket katıyor. Ayrıca kullanımı kolaylaştıran ve çabuk kuruyan yapısı dolayısıyla da tavsiye edebilirim. Şu an hala bulunabiliyor mu bilemiyorum ancak ben 18,50TL'ye almıştım. Orly satışı yapan yerleri kurcalamakta fayda var. 

7 yorum :

  1. Harika bir renk, size de çok yakışmış :)
    Ben az buçuk benzerini aldığımdan bunu es geçmiştimm.

    http://www.kontesce.blogspot.com/2012/07/china-glaze-fast-track.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Bende de Fast Track var ancak çok benzer olduklarını söylemem. Fast Track daha bej ve altın ışıltılara sahip. Nite Owl ise daha grimsi ve gümüş ışıltıları var. Ayrıca Nite Owl daha koyu..

      Sil
  2. çok güzel.. buna benzer gördüm sanki essence de bir oje.. çok açık geldiği için almamıştım bir daha incelemekte fayda var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Essence'ta benzer renkler ancak çok incelemedim. :)

      Sil
  3. Çok güzelmiş rengi. Ben oldum olası bayılıyorum bu renklere zaten.

    http://makyajlihaller.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, biz kadınlar olarak bir kampanya başlattık, kadın sığınma evlerinde kalan, eşlerinden şiddet görmüş bayanlar için yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmek adına kullanmadığınız kıyafet , makyaj malzemesi vb. şeyleri oluşturduğumuz kampanyaya bağışlamanızı istiyoruz. Sizlerdende yardım bekliyoruz...

    http://smoothbeauty.blogspot.com/2012/09/kadnlarmzn-yuzlerindeki-lekeleri-silelim.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...