29 Haziran 2012 Cuma

China Glaze Pink Plumeria

Geçen hafta Tanaçan Kozmetiğin sitesinden oldukça yüklü bir China Glaze siparişi vermiştim. Bu siparişte aldığım ojelerden biri de China Glaze Neon serisinden Pink Plumeria idi..



Genelde neon ojelerle aram yoktur ancak bu oje internetteki swatchlarında çok neon görünmüyordu. Bu swatchlara güvenerek sipariş verdim ancak geldiğinde içinde hafif ve ince ışıltılar olan oldukça canlı neon pembe bir oje olduğunu gördüm. Bunun yanında yarı mat bir bitişi varmış, internetteki üstüne cila geçilmiş swatchlardan parlak bitişi olduğunu düşünmüştüm. Bu da başka bir sürpriz oldu. Sonra fotoğraflarını çekmeye başlayınca anladım ki fotoğraf makineleri bu rengi algılamakta zorluk çekiyor. Gerçek rengine uygun çekmek için bayağı zorlandım. Zaman zaman turuncu gibi çıktığı bile oldu. Sonra bir eleme yapıp gerçeğine en yakın resimleri seçtim.


Flaşlı



Yukarıdaki resimlerde üstünde herhangi bir cila yok. Gerçeğe en yakın bu resimlerdi ancak renk yine de %100 doğru gözükmüyor. Gerçeğe en yakın fotoğrafı ise telefonum çekti (Üstüne cila sürülmüş şekli de bu):


Resimlerde ojenin iki kat sürülmüş halini görüyorsunuz. İki katta yeterli kapatıcılık sağlıyor ancak tırnak çizgisinin görünmesinden hoşlanmayanlar bir kat daha geçebilir. Oje çabuk kuruyor diyebilirim. Yapısı ise biraz yoğun geldi, bu bakımdan sürerken biraz zorlanılıyor. Yarı mat görüntüsü fena değil ancak içindeki ışıltılar üstüne cila geçilince daha bir ortaya çıkıyor. İki şekilde de rahatça kullanılabilir.

Bu ojeyi Kozmetik Site'de bulabilirsiniz.

7 yorum :

  1. çok güzel canım güle güle kullan ve benimde çekilişime beklerim
    http://blackbutterfly-busraaaa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. meraba bloğunu uzun zamandır izliyorum lensler konusunda sorum olacak sana buradan mı yazayım mailleşebilir miyiz acaba şimdiden tşk.ler bloğunu takipteyim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam ikisi de olabilir, nasıl tercih edersen. :)

      Sil
  3. cila sürülmüş şeklini daha çok beğendim :) güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cila ile daha güzel oldu. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. goldenlady yeni koleksiyonundan 1,5 tl ye çok benzer bir renk aldım daha sürmedim bakalım nasıl olacak arada 10 kat fiyat var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Golden Lady markasını hiç bir yerde bulamıyorum maalesef, geçen firmaya sordum, onlar da yeni koleksiyon için adres veremediler. Henüz her yere dağıtım olmamış. Aslında kolay bulunur bir renk bu, ben swatchlardan böyle olacağını tahmin etmemiştim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...