6 Ocak 2012 Cuma

Bugünkü makyajım

Bugün aldığımdan beri bir kenarda duran bazı ürünlerimle bir makyaj yaptım. Kışlık bir makyaj oldu. theBalm Cabana Boy'u aldığımdan bu yana bir kenarda duruyordu, halbuki ne güzel bir allıkmış. Sadece hafif el ile sürmek lazım, resimlerde gördüğünüz iyice hafifletilmiş hali, ona rağmen bayağı canlı.. Yine aldığımdan beri neredeyse hiç sürmediğim NYX Round lipstick Topaz rengini de kullandım. Onu da neden kullanmıyormuşum bilmiyorum çünkü harika bir renk.

Bu aralar resimlerde gördüğünüz göz makyajını kullanıyorum, her zaman allık ve rujla tamamlamıyorum, sadece ten makyajı ve göz kalemi ile çıktığım da oluyor. Göz kalemini bir hayli dağıtarak buğulu bir şekilde kullanıyorum. Bunu yapmak için gözümü kalem ile çerçeveleyip sonra Sigma'nın E20 Short Shader fırçasıyla kalemi iyice yayıyorum. Sonra da rimelle tamamlıyorum. Normalde far sürmüyorum ama bugün hafif far sürdüm. Karanlıkta sarı renk sürmüşüm, aslında kahve tonlarında bir şey düşünmüştüm.

Bu arada ten makyajında da Sigma F80 ve F82 fırçalarını kullanmaya başladım. Çok memnunum bu fırçalardan, yakında bunlarla ilgili bir post gelecek.





Makyajda Kullandıklarım

Ten
Missha BB Krem No.21
Rimmel Match Perfection kapatıcı Ivory
theBalm Sexy Mama pudra
theBalm Cabana Boy allık
MAC Mineralize Skinfinish Pleasureflush (allık üzerine)

Göz
88 Shimmer palet
Lancome Le Crayon Kohl Waterproof Raisin Noir
Golden Rose Wonder Lash rimel
Oriflame Beauty Colour Pro üçlü göz farı Smoky Brown orta rengi (kaşta)

Dudak
NYX Round Lipstick Topaz


15 yorum :

  1. Harika! Bayıldım...
    Rujun rengi de çok güzelmiş, benzerini bulmalıyım...

    YanıtlaSil
  2. maşallah maşallah
    şu eyeliner çekmeyi öğrensem ne iyi olacak seni ilgiyle takip ediyorum cnm
    çok iyi yapıyorsun bu işi ve sıkmıyorsun beni yazılarınla sevgiler
    http://glitterwomen34.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. harikaa!! bu renkler de cok yakışmış sana! hafif buğulu göz makyajını çook sevdim!

    YanıtlaSil
  4. bayıldım!! sade ve çok hoş olmuş....

    YanıtlaSil
  5. rujun çok yakışmış tatlım,bende aynı bu şekilde bir göz makyajı yapmıştım bugün,hafta sonu işe giderken çok yorgun olduğum için :)

    YanıtlaSil
  6. Yorumlarınıza çok teşekkür ederim. :) Bu tür makyaj fazla zaman almıyor. Vakit dar olduğunda kurtarıcım oluyor.

    YanıtlaSil
  7. göz makyajını nasıl yapıyorsunuz

    YanıtlaSil
  8. canım kirpiklerin böle daha iyi..çok uzunu kötü duruyor bence ya..senin postlarını okumak çok zevkli aynen devam et canım..

    YanıtlaSil
  9. merhabalar,
    lensinizin markası nedir acaba
    çok güzel duruyor
    çok yakışmış

    YanıtlaSil
  10. suan kesfettım blogunuzu uzun uzun ıncelıyorum,lumıgan kullanmadan once ve sonrası resımlerınde sok oldum,yan etkılerını yasadınızmı bırakınca yada suankı kullanımız ne durumda?dokulme,eskıye donme,yada gozde bır sorun yasadınız mı?

    YanıtlaSil
  11. merhaba! baya olmuş uğramayalı. ben en son uğradığımda kaş şekline bir eleştiride bulunmuştum. şimdi değişmiş olduğunu görüyorum. çok beğendiğimi söylemeliyim. daha düz ve daha belirgin kaşlar... böylesi kesinlikle daha iyi olmuş :)
    şimdi de bir sorum var, eğer cevaplarsan sevinirim. beyaz tenliyim ve en çok kullandığım makyaj malzemesi pembe allık. markete giderken bile kullandığım için :) ışıltısız, doğal duranları tercih ediyorum daha çok. yeni bir tane almayı düşünüyorum da, benim için fiyatı uygun güzel bir allık önerin var mı acaba?
    teşekkür ederim şimdiden. sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkürler yorumlarınıza :)

    Lensimin marka Solotica Hidrocharme Ocre. Bu ara hep bunu kullanıyorum nedense.

    Lumigan'la ben bir yan etki yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar olmuş, o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Şu an kirpiklerim uzun halde, belki boyda biraz kısalma olmuş olabilir. Şu an haftada bir kullanıyorum.

    Nihan, çok teşekkürler. Bu kaşları da beğenmeyip eski hali güzeldi yazan oldu maalesef ama şu an ben de bu halinden memnunum. Herkesi memnun etmek mümkün olmuyor. :) Uygun fiyatlı olarak Flormar'ın allıklarını önerebilirim. Pretty serisinde istediğin gibi bir renk yok ama tekli allık serisinde istediğin gibi doğal pembe ışıltısız allıklar var. Fiyatları 13TL civarı sanırım.

    YanıtlaSil
  13. çok yakışmış size. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...