17 Eylül 2011 Cumartesi

Mac Me Over Fluidline'ları


MAC'in dün Türkiye'de piyasaya çıkan yeni koleksiyonundan tahminimden fazla şey aldım diyebilirim. Aslında sadece tek bir fluidline almayı düşünüyordum çünkü bazı renklerin elimdeki fluidline'lara benzediğini düşünüyordum. Biri gerçekten benziyormuş ama diğerinin alakası bile yokmuş, bunu aldıktan sonra anladım. Dark Diversion'ı Stylishly Yours koleksiyonundan almış olduğumdan buradan almak zorunda kalmadım. Avenue, Dark Envy ve Midnight Blue ise yeni..

MAC Mac Me Over Fluidline
Üst sol: Avenue Üst sağ: Dark Diversion
Alt sol: Midnight Blues Alt sağ: Dark Envy

Avenue içinde altın ışıltılar olan koyu kahve bir jel eyeliner. Ben bunun Blitz & Glitz ile benzer olacağını düşündüğümden almayı düşünmüyordum ama alakaları bile yokmuş. Blitz & Glitz siyah ve ayrıca içindeki altın ışıltılar sürüldüğünde pek belli olmuyor. Avenue ise kahverengi ve içindeki ışıltılar yoğun ve belli oluyor.

MAC Avenue fluidline

MAC Avenue fluidline
Sol: Avenue Sağ: Blitz & Glitz

MAC Avenue fluidline
Sol: Blitz & Glitz Sağ: Avenue

Dark Diversion daha önce almış olduğum ama hiç kullanmadığım ve swatchlamayı unuttuğum bir fluidline. Bunun nedeni tamamen yakın zamana kadar dolabımın çok dağınık olması. Yani renkten hoşlanmadığım gibi bir durum söz konusu değil. Rengi koyu bordo olarak tanımlamak mümkün.

MAC Dark Diversion fluidline

Midnight Blues, swatchlarda benim daha önce Mickey Contractor koleksiyonundan almış olduğum Siahi fluidline'a çok benziyor diye almakta tereddüt ettiğim bir fluidline'dı. Yine de dayanamayıp aldım. Almasam da olurmuş aslında çünkü Siahi ile benzerler. Sadece Siahi biraz daha açık renkli.. Renk için koyu lacivert/teal diyebiliriz.

MAC Midnight Blues fluidline

MAC Midnight Blues fluidline
Sol: Midnight Blues Sağ: Siahi

MAC Midnight Blues fluidline
Sol: Midnight Blues Sağ: Siahi

Dark Envy benim kesin alacağım dediğim ve bende olmayan bir fluidline rengiydi. Rengi ışıltılı yeşil diye tanımlayabiliriz. İçinde biraz teal da var.

MAC Dark Envy fluidline

Midnight Blues ve Dark Envy tam renk için bir kaç kat geçmek gerekebilecek renkler.Avenue ve Dark Diversion ise yapı olarak daha yoğun.. Bu fluidline'ların her birinin MAC Türkiye fiyatı 45TL.

MAC Mac Me Over Fluidline
Soldan sağa: Avenue - Dark Diversion - Dark Envy - Midnight Blues

7 yorum :

  1. bunlar jel eyeliner olarak mı kullanılıyor sadece?yoksa krem far gibide mi kullanılıyor

    YanıtlaSil
  2. MakyajAynam, rica ederim. :)

    itsbea, krem far olarak kullanmak için biraz fazla yoğunlar ancak belki far bazı olarak kullanılabilirler.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan bende de siahi olduğundan midnight blues'u almadım:) geri kalanları aldım ben de stylishly yoursdan dark diversion'ı kaçırmıştım içimde kalmıştı
    avenue çok güzel bir renk bu arada ya ne kadar yoğun o esasında
    @itsbea eyeliner gibi sürüp sonra 239 ya da benzer bir fırça ile dağıtarak smokey yapabilirsin far niyetine smokeyde kullanılabilir

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol hersheyler, ben de almayacaktım ama netteki bazı swatchlar aklımı karıştırdı, sanki farklı gibi duruyordu ama değilmiş. Avenue sahiden muhteşem. Hiç pişman olmadım aldığıma..

    YanıtlaSil
  5. Benim de canım çok almak istiyor :/ şimdilik engel oluyorum kendime :)
    İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...