25 Eylül 2011 Pazar

Harvey Nichols NARS alışverişi Allıklar


Geçen Pazar %40'lık Harvey Nichols NARS indiriminden bir şeyler kapmak için kalkıp taa kalkıp Anadolu yakasından Kanyon'a gittim. İyiki de gitmişim çünkü %40 indirimin son günüymüş. İndirim daha sonra %30'a düşmüş. Kanyon'da maalesef çok fazla allık seçeneği yoktu. Sin, Sex Appeal, Mata Hari, Nico ve Zen kalmıştı. Sex Appeal ve Sin bende vardı, Nico ve Zen de çok ilgimi çekmedi. Bu nedenle sadece Mata Hari aldım. Bunun yanında 5-6 renkte de multiple vardı. Genelde koyu renkler kalmıştı, ben de aydınlatıcı ya da allık altına kullanmak için Luxor aldım.

Bir kaç gün sonra da Ankara Harvey Nichols'u aradım ve ellerinde yukarıdaki allıklara ek olarak Dolce Vita ve Taos olduğunu öğrendim ve banka hesaplarına havale yaparak sipariş verdim. 2 günde geldi.

NARS alışverişi

Mata Hari, soğuk bir pembe tonu ve içinde ışıltı yok. Tenimde enteresan bir şekilde renk değiştirip soğukluğunu kaybetti, severek kullanacağım bir allık olacak gibime geliyor.

NARS Mata Hari

NARS Mata Hari

Dolce Vita.. hmm, rengini nasıl anlatsam bilmiyorum. Gül kurusu diyebilirim aslında ama sanki içinde çok az miktarda mercanımsı etkiler de var. Mat bir allık ve oldukça pigmentli.

NARS Dolce Vita

NARS Dolce Vita

Taos benim Sephora'da görüp ilk görüşte vurulduğum bir allıktı. İtiraf etmeliyim ki bol ışıltılı şeylere zaafım var, bu tür ürünlere bakması bile büyük bir zevk. Rengi bol ışıltılı kırmızı koyu mercan. Çok pigmentli bir allık, dikkat edilmezse palyaçoya döndürme ihtimali var.

NARS Taos

NARS Taos

Luxor benim swatchlarını görüp beğendiğim bir multiple'dı. Bunu aslında aydınlatıcı/allık tabanı olarak aldım, zaten allık olarak kullanılamayacak kadar soluk ve açık bir renk. Bunu resmi çekmeden önce bir kez tek başına kullandım. Yanaklarıma çok hoş bir ışıltı verdi ve akşama kadar dayandı.

NARS Luxor multiple

NARS Luxor multiple

6 yorum :

  1. hepsi birbirinden güzel, güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel ama özellikle mata hariye bayıldığımı söyleyebilirim :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan cnm. multiple çok güzel görünüyor özellikle

    YanıtlaSil
  4. Süper şeyler almışsın valla :) bayıldım
    İyi günler de kullan

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzelmiş, güle güle kullan :) Dolce Vita tam benim rengimmiş, nasıl dikkat etmedim bugüne kadar anlamadım.. Derhal bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler. :)

    Marjo, Dolce Vita benim bayağı uzun süredir aklımdaydı ama kozmetik yasakları vs. derken alamadım. O yüzden Ankara'da indirimde bulunca atladım resmen. Tavsiye ederim, çok güzel bir renk.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...