23 Ağustos 2011 Salı

Oriflame Power Shine Gloss Soft Pink ve Soft Coral


Yine bir Oriflame postu ile karşınızdayım. Daha önce Power Shine gloss'lardan Red Ovation rengini almıştım. Hatta burada da yorumlamıştım. Geçen ay indirimde olmalarını fırsat bilerek iki rengini daha aldım: Soft Pink ve Soft Coral. Daha önce yazdıklarım bu glosslar için de geçerli.. Yapış yapış  değil, hoş kokulu, yarı opak renge sahip, bol ışıltılı..

Soft Pink, renk olarak ambalajında fuşyaya çalan bir pembe. Dudağa sürüldüğünde ise  günlük kullanılabilecek doğal ve ışıltılı bir pembeye dönüşüyor. Soft Coral doğal mercanımsı yumuşak bir renk. Bu renkte rahatça günlük hayatta kullanılabilir.

Bu glossları fiyatlarına göre oldukça başarılı buluyorum. Dudakları yapıştırmayan gloss ender bulunan bir şey. Renk seçeneği daha fazla olsa çok daha iyi olurdu. Zira bu glossların sadece 5 rengi mevcut.

Pırıl pırıl glosslardan hoşlanıyorsanız ve katalogda indirimde bulursanız mutlaka deneyin derim.

Üst: Soft Pink  Alt: Soft Coral
Oriflame Power Shine Gloss

Sol: Soft Coral  Sağ: Soft Pink
Oriflame Power Shine Gloss

Soft Coral
Oriflame Power Shine Gloss Soft Coral

Soft Pink
Oriflame Power Shine Gloss Soft Pink

5 yorum :

  1. bende de coral olan var , tam bi yavruağzı :) çok seviyorum ama beni kokusu biraz rahatsız ediyor , kavun - armut gibi kokuyo bi tuhaf ama çok hoş yapısı var..
    senin postunda kırmızı olanı gördüm inanılmaz hoş görünüyo , bi tane de kırmızı almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. cansucum oriflame sevenlerdensin sanırım,çok yakışmış her iki renkte:)

    YanıtlaSil
  3. Irmak, evet meyvemsi bir kokusu var. Benim hoşuma gidiyor aslında, rujları da aynı şekilde kokuyor. Kırmızısını da tavsiye ederim. :)

    Özge, çok teşekkürler. Evet, Oriflame'i seviyorum. İlk Oriflame ürünümü 15 yaşımdayken annemin bir arkadaşından almıştım, o zamandan beri de kullandığım bir marka.

    YanıtlaSil
  4. bende soft pink var çok beğenerek kullanıyorum çok açık mat pembelerin üstüne parlatıcı olarak sürüyorum çok hoşş duruyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...