17 Nisan 2011 Pazar

Cherry Culture alışverişi


CherryCulture.com geçen ay %20 indirim yapmıştı, ben de bu fırsattan yararlanarak uzun zamandır istediğim NYX ürünlerini ısmarladım.

NYX benim en sevdiğim markalardan biri. Şu ana kadar pigmentlerini, kalem göz farlarını, rujlarını, paletlerini, bir iki fırçasını kullandım ve çok memnun kaldım. Farları da çok övülüyordu ancak almak şimdi nasip oldu.

Cherry Culture alışverişi

Bu ürünlerin yorumlarını da bu hafta içinde blogumda bulacaksınız.

6 yorum :

  1. ayy sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarını şahane görünüyorlar güle güle kullan..bir de sakıncası yoksa kargosu ne kadar tuttuğunu söyleyebilir misin? bir de hangi yöntemi kullandın?

    YanıtlaSil
  2. hmm.çok merak ediyorum ben de. hiç intrnetten alışveriş yapmadım ( yurtdışı elf gibi mesela..) ürünler kaç tl ye mal oldu bu konuda da bilgilendirirsen çok sevnrm :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. özellikle matte lipgloss yorumlarını merak ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Oooo süper şeyler almışsın ! NYX benim de favori cherryculture markamdır . Tekli farlarından 5 rengi var bende de,çok kalıcı ve pigmentlilerdir. Sen de güle güle kullaaan ! ;)

    YanıtlaSil
  5. bi ben deneyemedim gitti su NYX'i :D renkleri çok güzel görünüyor, bakalim yapilari nasil. yorumlarini sabirsizlikla beklicem (:

    YanıtlaSil
  6. Çok sağolun, daha güzelleri sizin olsun. Ürünler indirimsiz 120$ civarı tutuyordu, indirimle 96$ civarına geldi. Shipping olarakta takip numarasız 22$ ödedim. 10 günde geldi. Bu kadar ürün için hiçte fena değil.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...