1 Mart 2011 Salı

Maybelline One By One Volume Express reklam komedisi


Amerikan Allure dergisi Şubat sayısını incelerken bu reklama denk geldim. Maybelline yeni rimel çıkarmış, tek tek ayırıyormuş vesaireymiş.. Tamam güzel de o modelin kirpikleri nedir öyle? Yahu öyle kirpik nerede görülmüş?

Tamam farkettirmeden doğal bir takma kirpik takıp rimel diye yutturmaya çalışan reklamlara alışığız ama ben bu kadar abartısını görmemiştim. Bir önce çıkardığı Falsies rimel reklamlarından bile beter bu. Bu gülünç şeyi paylaşmak istedim sizlerle.. Ahanda bu rimeli kullanınca kirpikler böyle oluyormuş.. Yerse.. :D

5 yorum :

  1. Valla içimi okudun. Çizgifilmden fırlamış gibi nedir öyle?!
    Photoshopta hazır brushlarla kendime kirpik taktım bundan doğal durdu :)

    YanıtlaSil
  2. cansuuu kirpiklerinin yeni resmini koysanaaa :))

    YanıtlaSil
  3. harikasınız çok güzel hazırlamışsınız..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba kanlı canlı Allure dergisine nasıl nereden ulastıgınızı öğrenebilir miyim? Abone misiniz? Ben bu dergiye bayılıyorum ama abone olmayı düşünememiştim.

    YanıtlaSil
  5. Yorumlar için teşekkürler..

    Kirpiklerimin resmini yakında bir makyajda görebileceksiniz ancak ilacı bıraktıktan sonra bayağı kısaldılar, baştan söyleyeyim.

    Ayşe, evet Allure ve Glamour dergilerine aboneyim. Kendi web sitelerinden abone oldum. Allure bir senelik 40$, Glamour ise 45$idi. Buradan abone olunursa çok pahalıya geliyordu. Böyle çok uyguna geldi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...