19 Mart 2011 Cumartesi

Değişik bir makyaj denemesi


Bugün bütün gün evdeydim. Biraz iş yaptım ama sonra canım sıkıldı ve değişik bir şeyler yapmak istedim. Sonra düşündüm değişik, hiç denemediğim bir makyaj yapmaya karar verdim. Başlarken ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yoktu, tamamen doğaçlama oldu. Çekmecemdeki dağınıklık içinden bulabildiklerimle bir deneme yaptım. Normalde kendimde çok renkli makyaj sevmem, bana yakışmadığını düşünürüm ama daha önce hiç denemediğim bir şey yapmak istediğimden bu sefer renkli bir şey denemek istedim. Ortaya şöyle bir şey çıktı:

Göz makyajı

Göz makyajı

Göz makyajı

Makyaj

Peki makyajda neler kullandım?

Cilt makyajında kullandıklarım:

Ten Makyajı
Max Factor Pan Stick True Beige, Alix Avien Terracotta pudra No.10, Kontür olarak MAC Mineralize Skinfinish Comfort, Allık olarak Flormar No.45

Göz makyajında kullandıklarım:

Göz Makyajı
Far bazı olarak NYX Jumbo Eye Pencil Milk, Flormar beşli palet No.03, Maybelline Eyestudio Quad Sapphire Siren (Sadece en koyu rengi kullandım), Far üzerine hafif sim olarak MAC Glitter Reflects Gold, L'Oreal HIP siyah jel eyeliner (NYX  B19 fırça ile uyguladım), Maybelline Full'N Soft siyah rimel

Kaş makyajında kullandıklarım:

The Body Shop kaş seti
Body Shop kaş seti No.02, Oriflame Giordani Gold eyeliner fırçası (Eyeliner sürme konusunda rezalet, bende bu iş için kullanıyorum)

Dudak makyajında kullandıklarım:

Dudak makyajı
Flomar 201 dudak kalemi, NYX S105 ruj paleti (Fırçanın üzerinde durduğu renk), MAC Frozen Dream lipglass (Tartan Tale Pink Lassies setinden)

19 yorum :

  1. değişik ve güzel olmuş makyajın,maybellınenın bu farlarından bende çok istiyorum ama tr ye gelmiycek sanırım:(

    YanıtlaSil
  2. renkler çok tatlı ve uyumlu olmuş gözlerine pek yakışmış :) ama diğer resimler bir türlü açılmadı göremedim ne yazık ki :/

    YanıtlaSil
  3. Bence böyle değişik makyaj denemelerine devam etmelisin. Açıkçası sana bu makyajı çok yakıştırdım =))

    YanıtlaSil
  4. vaoww!!! harika olmuss verde marine'lerinle de resım istıyorum gün ışıgında bıtanem...ruj paletine bittim ayrıca :))

    YanıtlaSil
  5. woow. bence çok yakışmış.. yapmalısın arada bir:)

    YanıtlaSil
  6. Bence çok yakışmış, özellikle 4. resimde pek bir hoş duruyor :) Lens rengi ve saç renginle bir bütün olarak o resimi çok beğendim :)
    ki bende genelde renkli makyaj sevmem pek...

    YanıtlaSil
  7. çok beğendim, ben aslında makyaj yapmayı beceremem, kalem rimel allık tmm, far da yok:)) ama sen çok ilham veriyorsun, blogunu izlemedeyim, bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
  8. Kirpiklerinin dökülmüş hali bu mu? :) Harika duruyorlar!


    Makyaj çok canlı ve bence çok yakışmış. Jumbo Eye Pencil Milk far bazı olarak kullandığını yazmışsın ya, çok merak ettim performansı nasıl far bazı olarak?

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. :)

    özge, Türkiye'de aslında Eyestudio dörtlü farları satılıyor ama renkleri ve paket tasarımı çok farklı. Bu versiyon tahminen buraya gelmez.

    tubiss, bir ara bazı resimler bende de çıkmıyordu, niye bilmiyorum. Zaten bu yasaklardan beri bloglar bir çalışıyor bir çalışmıyor anlamadım bende.

    Miskin kek, çok teşekkürler.. normalde kirpiklerim böyle, Lumigan kullanmayı bıraktığımda çok daha uzunlardı. O hallerinden eser yok şu an maalesef.. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lensler charm mel mi?bu lenslerçok hoş görünüyor.bende yakınlarda aldım ama çok koyu çıktılar.ne yapmam gerek bilemiyorum:(

      Sil
  10. canım güvenli hemen gelebılcek bir lens adresi verırmısın bana? Sipariş verıcem de...maıl atabılırsın hatta...öpüyorum..

    YanıtlaSil
  11. Hemen gelsin diyorsan paranalentes'in 35-40$ gönderim ücreti ile DHL gönderim seçeneği var. 2-4 günde geldiği yazıyor web sitelerinde.

    wrlens.com da hızlı göndermişti ama yine 15 gün sürebiliyor çünkü normal kayıtlı posta ile gönderiyorlar, onun da ücreti 30$. Böyle düşününce bence paranalentes daha mantıklı geliyor.

    YanıtlaSil
  12. farların kombinasyonuna tek kelime ile bayıldım!

    =)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim Esra.Beğendiğine sevindim. :)

    YanıtlaSil
  14. çok güzel olmuş bu, bence bu tarz değişik makyajları daha sık yapmalısın, yakışmış da ;) sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkürler cecilia. :)

    YanıtlaSil
  16. lensler solotica charm mel mi?çok güzel duruyorlar bi ay olmadı bende aldım ama baya koyu geldiler,kullanamıyorum ve ne yapmam gerek onu dabilemedim

    YanıtlaSil
  17. ruj paletine bayıldım nerden bulabilirim sarı ruj arıyorum bi türlü bulamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım NYX artık bu paletlerden üretmiyor,belki Gittigidiyor satıcılarında hala olabilir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...