30 Ekim 2010 Cumartesi

MAC Fabulous Felines'ten seçtiklerim


Bunları alalı bir buçuk ay oldu aslında ama bir türlü fotoğraflayamadım. Koleksiyondan seçtiklerim Burmese Beauty Quad, Utterly Game allık ve Drive Me Wild ruj oldu. Kısaca benim açımdan az ve öz seçimler oldu denebilir.

Şunu da belirtmeliyim. Bu ürünler Türkiye'deki MAC mağazalarından alınmadı. Neden? Mağazaya gitmeye üşendim. EBay'den sipariş etmek daha kolayıma geldi. Burmese Beauty Quad'ı sellitnowtexas rumuzlu satıcıdan aldım. Gönderim dahil 43,59$'a geldi. Utterly Game ve Drive Me Wild ise mizmanufacture rumuzlu satıcıdan alındı. Bunlara da gönderim ücreti dahil toplamda 57,89$ ödedim.

Resimlere ve ürünler hakkında yorumlarıma gelirsek. Hepsini çok sevdim.. Burmese Beauty Quad'ın renkleri inanılmaz güzel. Elimde bunlara benzer hiç far rengi yoktu. Utterly Game allık ise harika bir şeftali tonu. Diğer Mineralize allıklarım gibi ışıltılı değil ama tamamen mat olduğu da söylenemez. Drive Me Wild ruj ilk geldiğinde çok basit ve rahatça benzeri bulunabilecek bir renk gibi gelmişti ama sürdükten sonra fikrim değişti. Renk olarak altın ışıltıları olan kahveye çalan kırmızımsı bir renk denebilir. Gerçekten harika..

MAC Fabulous Felines
Burmese Beauty Quad, Utterly Game allık, Drive Me Wild ruj

MAC Burmese Beauty Quad
Burmese Beauty Quad

MAC Burmese Beauty Quad
Burmese Beauty Quad swatch

MAC Utterly Game
Utterly Game allık

MAC Utterly Game
Utterly Game allık swatch

MAC Drive Me Wild
Drive Me Wild ruj

MAC Drive Me Wild
Drive Me Wild ruj swatch

MAC Drive Me Wild
Drive Me Wild dudakta

Bu koleksiyondaki eyelinerlarda da gözüm kalmıştı aslında ama koleksiyonda kalıcı olacaklarından almak için acele etmedim. Daha sonra Venomous Villains koleksiyonu için Taksim MAC'e gittiğimde MUA bu eyelinerları kolay soyulduğu için önermedi. Ben yine de elimde denedim ve elime sürdükten sonra eyeliner kurumak bilmedi. Tabi hemen vazgeçtim çünkü bu tür eyelinerları sevmem. Eyeliner dediğin sürdükten sonra maksimum 1 dk. içinde kurumalı.. Kısaca almaktan vazgeçtim. Ama renkleri harikaydı, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

4 yorum :

  1. Hepsi şahane! Ben yetişemedim hiçbir şey kalmamıştı mağazaya gittiğimde:( Güle güle kullan cicilerini:)

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol. Koleksiyon ürünleri kapışılıyor, ben de Venomous Villains çıktıktan 4 gün sonra mağazaya gidebildim ve istediğim çoğu şey bitmişti.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan, özellikle ruja bayıldım, pek zarif görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol, ruj gerçekten güzel. Tavsiye edilir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...