13 Ekim 2010 Çarşamba

Flormar Quartz 079

Tırnaklarım nihayet ağır diyetimden aldıkları zararı atlatıp kendilerine gelmeye başladılar, bende oje sürmeye başladım. Bu oje bir süredir diğer ojelerimin arasında bekleyip duruyordu, nihayet iki gün önce sürmek nasip oldu. Rengi bol sütlü bir kahve olarak tanımlayabilirim. Gerçekten çok hoş.. Bu rengi vermesi için 3 kat sürmem gerekti. Oje sürmeyi tam beceremediğim resimden belli oluyordur. Bir gün becerebileceğimi umuyorum.

Flormar Quartz 79

7 yorum :

  1. bu tarz renkleri nihayet flormar'da görmek çok sevindirici. kırmızı, pembe, beyazdan bıktık canım:)

    YanıtlaSil
  2. Evet bende bıktım valla. Bu rengi alırken değişik gelmişti ve çokta beğendim. Flormar'ın bir eksiği de mat lila tonunda bir rengi yok. Flormar kioskunda özellikle sordum, yok dediler. Bence pembe kırmızı beyaz yapmayı bırakıp başka renkleri çeşitlendirseler fena olmaz.

    YanıtlaSil
  3. bu renk ojeleri gördğğümde canım hep sütlü kahve çekiyor nedense..oysa kırmızı oje gördüğümde canım elma çekmiyor, ya da pembe oje , pamuk helva isteğimi arttırmıyor... garip bir insan oldum çıktım.gecenin bu vaktinde bana sütlü kahve yaptırıcaksın yataımdan kaldırıp :)))

    YanıtlaSil
  4. :)) Aynı durum bende de var desem? Normalde kahve içen biri değilim, daha çok Coca Cola Zero delisiyim ama biri sütlü kahve deyince canım sütlü kahve çekiyor. Hatta şimdi benim de canım sütlü kahve çekti, şimdi gidip yapacağım.

    YanıtlaSil
  5. Bende şu oje işini beceremedim gitti :( Ama sen bu konu da benden daha iyisin :))

    YanıtlaSil
  6. Ben biraz sabırsızım kurumasını bekleyemiyorum, hep bozuyorum. Anladım ki oje sürmek bana göre değil.

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle. Bende çok sabırsızım oje konusunda. Elim durmuyor. Kontrol etmek için dokunuyorum bi bakıyorum üstü dalga dalga olmuş falan. Çok moral bozucu :(

    www.irmakeup.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...