6 Eylül 2010 Pazartesi

Besvue Eclipse Hazel ve bugünkü makyajım


Daha önce blogumda Geo lenslerin resimlerini yayınlamıştım. Elimdeki circle lensler sadece Geo markasıyla sınırlı değil. Başka markalar da mevcut. Bir tanesi Besvue Eclipse Hazel..

Buda çoğu circle lens ile aynı özellikleri taşıyor. Kalın hare, büyük pupil boşluğu.. Hakkını vermek gerek, lens çok güzel bir kızıl kahve tonunda ve circle lens favorilerim arasında.. Gözlerimi kocaman yapıyor.

Besvue Eclipse Hazel

Besvue Eclipse Hazel

Buda bugünkü makyajım:
Besvue Eclipse Hazel

Tuhaf surat ifadesi için özür dilerim. :P Yine sadece ten ürünleri dışındakilere yazacağım çünkü tende kapatıcı ve pudradan başka bir şey yok. Her makyajımda göz altlarımda ve burnumda Maybelline kapatıcı ve tüm yüzümde Alix Avien Terracotta pudra 1 numarayı kullanıyorum. Onun dışında bir şey kullanmıyorum. Göz: MAC Eyeshadow Suite "Counterparts" (Allıklardan birinin yanında hediye geldi) - L'Oreal HIP jel eyeliner "Brown" - Oriflame Endless rimel "Brown" Yanak: MAC Mineralize Duo "A Little Bit Of Sunshine" Dudak: Maybelline Color Sensational Pearls "Bronze Beam" ruj 

15 yorum :

  1. Ben çok beğendim makyajını, lensler de yakışmış. Ben doğustan aşırı iri gözden muzdarip olduğumdan bana hitap etmiyor, ama sana çok yakışmış, özellikle kirpikler süper.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. İlk kez kahve rimel ve eyeliner kullandım, normalde hep siyah kullanırım.

    YanıtlaSil
  3. canım sana koyu renk göz daha güzel oluyor,güzelliğine güzellik katıor doğrusu.bayıldım bu lenslerine de;)

    YanıtlaSil
  4. bunlar da bizlerin belirginleştirici lensleri diye düşünüyorum :)
    Çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  5. Doğru, ben de öyle düşünüyorum. Uzak Doğu'lular da olmasa bir koyu gözlüleri düşünen yok.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzek makyajın, çok sevdim. Cansucum, Ebayden hangi satıcıdan almıştın o kullan at eyeliner fırçalarını? Senin Lumigan mucizeni görünce ben de kullanmaya karar verdim de fırça alacağım.

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim. :) Fırçaları 100'lük paket halinde bms*beauty-makeup-supply nickli satıcıdan almıştım. http://cgi.ebay.com/100-DISPOSABLE-EYELINER-APPLICATORS-WANDS-BRUSHES-5044-/230511595589?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ab8fd045 Buna benzer bir ilandı.

    YanıtlaSil
  8. evet canım öyle fakat yine koyu gözlerde çok güzel durduğunu düşündüğüm bir iki renk var...
    Solotica ocre ve mel serisi...
    Tuğba büyüküstününde solotica hidrocharm ocre kullandığını biliyor muydunuz ? bizzat yakından gördüm. hemde yakından bariz belliydi. Şimdilerde renginin açıldığını görüyorum ki mel kullanmaya başlamış olmalı :)

    YanıtlaSil
  9. Ben Beren Saat'ten de şüpheleniyorum ama sanırım gözleri lens değil. Şeffaf lens kullandığını söylüyorlar, renkli değil..

    YanıtlaSil
  10. bereni yakından görmedim bilemem tabii...
    Fakat bu şeffaf lens takıyorum numaralarını biz lisede yapıyorduk yani :)
    Ki çok belli kendi gözü açık sütlü bir kahve bazen dizisinde de gözleri mavimsi tatlı bir yeşile dönüşüyordu. Ki mel kullandığını düşünüyorum :)Haksız mıyım ?

    YanıtlaSil
  11. Olabilir, yakından görmeden bilemem tabi ama lens yada değil gözleri harika.

    YanıtlaSil
  12. Selam,

    Bloguna google da lens araraken rastladım.İnanır mısın şu taktığın renk benim arayıpta bulamadığım renk.Kendi gözüm de kızıl kahve ama daha fazla kızıl olmasını istiyorum ama ben bulamamıştım görünce hem şaşırdım hem sevindim.Nerden ve nasıl temin ettin?Muhtemelen yurt dışından galiba.Güvenilir mi bi aydınlatırsan sevinirim...:)

    YanıtlaSil
  13. çok güzel görünüyor. Araştırdım ama bulamadım.bu lensi nereden alabiliriz?t

    YanıtlaSil
  14. Bu lensi e-circlelens.net'ten almıştım. Şimdi var mıdır bilmiyorum. Bu lensin başka bir ismi de Seeshell Hazel.. Belki bu ismiyle bulmanız daha kolay olur.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...