25 Ağustos 2010 Çarşamba

Magic Top Lavanda


Bu lenslerin resimlerini bloga hiç koymadığımı farkettim. O nedenle dün bir kaç resmini çektim, bugün de bu resimleri yayınlıyorum. Magic Top, Solotica gibi Brezilya'da satılan bir marka, yıllık lens olarak satılıyorlar. Tasarım bizdeki Sophistic markasının neredeyse aynısı ancak Sophistic markasında Magic Top markasında bulunan "Turquesa" ve "Lavanda" renkleri yok. Sophistic'teki Violetta rengi Magic Top'taki Lavanda rengi ile aynı değil. Violetta bayağı mor bir renkken, Lavanda mavi-lila gibi bir renk. (Bkz. aşağıdaki resimler)

Bunun yanında, bildiğiniz gibi Sophistic'in aylık versiyonu olan Amazon Colours diye bir lens markası var. Bu ve Turquesa renkleri aylık versiyonda mevcut. Lavanda "Sky Blue" olarak geçerken, Turquesa "Lagoon Green" olarak geçiyor. Bu markayı hiç denemedim ama grisinde gözüm var. Belki önümüzdeki aylarda alabilirim, kim bilir?

Resimlere geçelim. (Mor elbisemle uyumlu olmuşlar değil mi? :P)

Magic Top Lavanda

Magic Top Lavanda

Magic Top Lavanda

10 yorum :

  1. Sana lens nasıl bu kdr yakısıyor anlamıorum, bu da cok guzel olmus, biraz damarlı gibi geldi lens ama renk cok hos.

    YanıtlaSil
  2. lumigan işe yaramış canım kirpiklerin çok hoş gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sağolun. Evet bu lensler biraz damarlı ama yine de seviyorum. Keşke Solotica da bu renkten yapsa.

    Lumigan işe yaradı ama ben asıl 2 ay sonrasını merak ediyorum. Daha da uzamaları ve belirginleşmeleri lazım çünkü. Başkalarında resmen yoktan kirpik çıkarmış.

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzeller,ne kadara ve nerden aldın derecelileri war mı??
    bu arada bana da beklerim:)
    http://makyajguncem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol canım. Tam ne kadara aldığımı hatırlamıyorum ama galiba kargo dahil 120$ falandı. Solotica satan yerler genelde bu lenslerden de satıyor çünkü ikisi de Brezilya markası. Derecelileri var, benimkiler dereceli mesela.

    Blogunu izlemeye aldım. :)

    YanıtlaSil
  6. sağol cnm verdğin bilgiler için,öptüm ;)

    YanıtlaSil
  7. lensinizin markası amazonmu.yıllardır lens kullanıyorum;ama istedigim gibi lens bulamadım.solotica yı çok begendim.fakat bulundugum şehirde yok:((( yardımcı olun lütfen..

    YanıtlaSil
  8. Markası Amazon değil, Magic Top ama Amazon Colours Sky Blue ile tasarım ve renk olarak aynılar diye biliyorum. Solotica'nın Türkiye'de bildiğim kadarıyla distribütörü yok ama satan yerler var. adreselens diye bir site satıyordu sanıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...