24 Ağustos 2010 Salı

İlk Mac alışverişim


Geçen hafta hayatımın ilk Mac alışverişini gerçekleştirdim. Beyoğlu İstiklal Caddesindeki Mac'in önünden hep geçer ama içeri girmeye bir türlü cesaret edemezdim. Neden bu kadar gözümde büyütmüşüm bilmiyorum, korkacak hiç bir şey yokmuş. Aslında aklımda In the Groove koleksiyonundan bir şeyler toplamak vardı ama ne allık kalmış, nede MSF. Kapış kapış gitmiş hepsi.. O nedenle bende koleksiyon ürünü olmayan bir şeyler toparladım.

MAC alışverişi
Lipglass: Viva Glam V Allık: Sheertone Shimmer Plum Foolery
Kalem: Powerpoint Engraved

MAC Plum Foolery
Sheertone Shimmer Plum Foolery

Kolda swatch
MAC Plum Foolery

Yanakta
MAC Plum Foolery

MAC Viva Glam V
Lipglass Viva Glam V

Elde swatch
MAC Viva Glam V

Dudakta
MAC Viva Glam V

MAC Powerpoint Engraved
Powerpoint Engraved

Elde swatch
MAC Powerpoint Engraved

Ürünler hakkındaki fikrim? Allığın rengi harika, hafif ışıltılı bir soğuk pembe tonu.. Ancak Mac'teyken allıklara baktığımda çok gözüme çarpan işte budur dediğim renk olmadı. Belki de MSF'lere bakmam gerekiyordu, bilmiyorum. Belki de evde 1040120934 tane allık (abartıyorum tabi) olduğundan hep aynı renkleri görmekten bıkkınlık gelmişte olabilir. Yapı olarakta evdeki allıklardan çok bir farkını görmedim. Buda sürerken toz toz oluyor.. (Toz toz olmayan allık yokmuş onu anladım) Ama hakkını vermek gerek, güzel renk veriyor. O nedenle diğer renklere bakışımı da tekrar gözden geçirebilirim ama alırsam kesinlikle Mac mağazalarından almam. Neden? Çünkü benim 49tl'ye aldığım bu allık şu an çilekte 33tl'ye satılıyor. >:(

Lipgloss (lipglass deyince normal lipglosstan bir farkı olmuyormuş onu da anladım) yine hoş bir renk.. Işıltılı hafif kahveye de çalabilen bir pembe. Allıkla mükemmel uyumlu oldular ancak tüm glosslar gibi yapış yapış bir yapısı var. Yani bir özelliğini görmedim. Bir dahakine dazzleglasslara vs. bakacağım, belki onlar farklıdır.

Powerpoint'e gelince.. Henüz gözümde kullanmadım ama elime sürdükten sonra gidip elimi yıkadım ve bir baktım.. çıkmamış.. Çıkartmak için bayağı bir ovalamam gerekti. Gözümde de aynı şekilde kalırsa 1 numaralı ürünüm olacaktır, eminim.. Umutluyum bu kalemden.

In the Groove'da çok gözüm kaldığından istediğim allıkları EBay'den ısmarladım. Bir de ucuza Stereo Rose düşürmeye çalışıyorum ama bakalım...

8 yorum :

  1. allık harika özellikle canım birde springsheeni tavsiye ederim güle güle kullan bebeklerini..Mac hastalıktır alacakların hiç bitmezzz:D

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım, çok daha fazlası senin olsun. Sonraki deneyeceklerim arasında Springsheen ile Peachykeen var zaten..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan zewzeq. Bu arada blogunu uzun süredir takipteyim, bu ilk yorumum olmuş olabilir, yazılarını ve fotoğraflarını çok özenli buluyorum.

    Springsheen'i de çilekte ucuz bulursan mutlaka al derim, gerçekten çok eşsiz, herkese yakışan bir renk.

    Dazzleglass'lar da yapış ötesi ancak onların kalıcılığını hiçbirşeye değişmiyorum.

    Bu arada MAC farlara ilk bulaştığımda JM bana "geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun" demişti, haklıymış. :))

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol canım. Yorumun için çok teşekkürler.. Bu arada ben de blogunu izlemeye aldım. Gerçekten çok güzel.

    Springsheen önceki akşam çilekte vardı ama kredi kartında ancak market alışverişine yer kaldığı için alamadım. Olmazsa yine buradaki Mac'ten alırım yada EBay'den güvenilir satıcı bakarım.

    Bir dahaki gidişimde aklımda dazzleglasslar ve rujlara bakmak var. Henüz göz farlarına bulaşmadım (bulaşırsam olabileceklerden korkuyorum :P)

    YanıtlaSil
  5. Zewzeqcim MAC'e hic bulasmamıs olman cok iyiydi aslında sonra sarıyorsun iyice ve surekli alacak bisiler bulabiliorsun. urunlerin yorumlarına gecmeden Allah dedim bu allık cilekte vardı :(
    Egraved ben kullanıyorum cok basarılı bir kalem, hem rengi guzel (tam siyah olmaması hosuma gidiyor benim) hem de dediğin gibi cok kalıcı ve akma problemi yapmadı bende.
    Gule gule kullan aldıklarını, uygun fiyata MAC almak istersen satıs bloguma beklerim: blogdakiseninolsun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Çok sağol.. Artık bulaştık bir kere. Sanırım maaşımın her ay bir kısmını Mac'e ayırmam gerekecek artık. :D

    Engraved'i bugün kullandım ve çok beğendim. Akşama kadar gözümde kaldı, hiç tazelemem gerekmedi.

    Blogunu inceleyeceğim. Bu kredi kartı döneminde bir şey alacak param kalmadı ama gelecek aya bir şeyler düşünebilirim. :D

    YanıtlaSil
  7. Iyi günlerde kullan Cansu, çok hoş seçimler yapmışsın :)
    Mac'in çift taraflı kalıcı glosslarına ve dazzleglasslarına bakmanı tavsiye ederim bu arada :)

    YanıtlaSil
  8. Çok sağol. :) Bir sonraki ziyaretimde kesinlikle dazzleglasslar listemde. Çift taraflı kalıcı glossları hangileri? Sanırım sitelerinde görmedim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...