10 Kasım 2016 Perşembe

Renkli Lens: Batis Spartax Ocre Hareli


Selamlar.. Batis Spartax yazılarımın sonuncusu ile sizlerleyim. Bu sefer Ocre rengini göstermek istiyorum. Biliyorum bu ara çok fazla renkli lens yazısı yazmaya başladım ama elimde o kadar lens birikmiş ki bir an önce yazılarını yazıp aradan çıkarmak istedim.

Batis Spartax Ocre ambalajı

Batis Spartax Ocre

Lensin kabında görünüşü, bu aldığım diğer Batis Spartax lenslerden farklı olarak hareli bir lens

Batis Spartax Ocre

Lens açık kahverengi bir renge sahip. Solotica Hidrocharme serisi gibi kalın hareli bir lens. Ocre, Batis Spartax lensler içinde numaralı olarak satılan tek hareli lensti, haresizi de vardı ama numarasız satılıyordu. Diğer renklerin ise harelileri numarasız satılıyordu. Neden bu şekilde bilmiyorum, sanırım marka böyle tercih etmiş. Şahsen diğer renklerin de harelilerini denemek isterdim ama mümkün olmadı.

Hidrocharme Ocre muadili bir lens denebilir ama rengi daha açık. Bir de lensin çapının daha büyük olmasına rağmen gözde Hidrocharme Ocre'den daha küçük duruyor. Ben şahsen kendisini Hidrocharme Ocre'den daha güzel buldum. Aldıktan sonra Marine'den sonra en sık kullandığım ikinci renk oldu.

Aşağıda solda Batis Spartax Ocre, sağda Solotica Hidrocharme Ocre'yi görmektesiniz.

Batis Spartax Ocre

Aşağıda solda Solotica Natural Colors Ocre, Batis Spartax Ocre'yi görmektesiniz.

Batis Spartax Ocre

Ve lensin resimleri..

Batis Spartax Ocre

Batis Spartax Ocre

Batis Spartax Ocre

Batis Spartax Ocre

Batis Spartax Ocre

Batis Spartax Ocre

Rahatlığı diğer Batis Spartax lensler gibi, yani oldukça rahatlar. Batis Spartax lenslerle ilgili bilgileri (fiyat, nereden satın alınabileceği vb.) ilk yazdığım Graphite yazısında bulabilirsiniz. Ayrıca aynı markanın Marine, Azul, Ice ve Honey Mel renklerinin yazılarını da inceleyebilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın. ;)

12 yorum :

  1. Çok değişik ama bir o kadar da güzel durmuş! Bayıldım... güle güle kullan Cansu'cum!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Cansu Hanım. Yine her zaman olduğu gibi gözler yakıyor☺ Acaba Desio Cherry Coffee'yi ne zaman yayınlayacaksınız? Onun özellikle güneş ışındaki halini çok merak ediyorum.Soloticanın Avela rengine sizin bloğunuz dışında netten göz attım biraz yapmacık geldi vazgeçtim. Bide astigmatlı olanı yokmuş. Fazla konuştuğumun farkındayım fakat son bir sorum daha var :-D Gözlerim koyu kahve. Soloticanın ice'si gibi çok açık elegancenin ki gibi de çok soluk olmayan siyahı andıran yada hidrocor gibi dokusu olan metalik bir gri lens öneriniz var mı? Bir erkek olarak fazla da dikkat çekmek istemiyorum.Uzun yazdığım için özür diler ve şimdiden teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cherry Coffee'yi henüz almadım. Şöyle ki blogumda yayınladığım ürünlerin %99'unu kendim aldığımdan her şeyi aynı anda almam mümkün olmuyor ama parasal açıdan müsait olduğum zaman kesinlikle alacağım. Orta koyulukta gri lens olarak Sweety Hydrocor Gray olabilir. Solotica Hidrocor Grafite'ye benzer ama daha gri tonludur.

      Sil
  3. merhaba öncelikle çok güzel bir kadınsınız ne renk lens taksanız yakışıyo benim size sormak istediğim blog resmi uzerinde yesil sarı tonlarında görsel var size mi ait acaba eğer öyleyse markasını ve serisini yazarmısınız teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkürler.. Evet görsel bana ait, Instagram hesabımda yayınlamıştım. Resimdeki lens FXEyes Honey, yakında yazısı gelecek :)

      Sil
  4. Cansu Hanım yorumlarınızı bekliyoruz 😄

    YanıtlaSil
  5. Çok afedersiniz. Önceki yazdığıma vermiş olduğunuz yanıtı görememiştim. O nedenle söyledim.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben begüm
    Yazılarınızı ve bloğunuzu severek takip ediyorum.
    Bende solotica mel lens aldım natural colors 3 aylık olanlardan ancak çok rahatsız geldi bana sürekli batıyor gözlerim kıpkırmızı oluyor daha önce freshlook un yeşil lensini kullanmıştım çok rahattı ama soloticanın böyle rahatsız etmesine çok üzüldüm iyiki o pahalı yıllıklardan almamışım dedim.siz soloticanın tüm lens modellerini denediniz sizce hangisi en rahatı hidrocor hidrocharme solflex hangisini tavsiye edersiniz.Dönüş yaparsanız çok sevinirim sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...