29 Ekim 2016 Cumartesi

Renkli Lens: Batis Spartax Azul


Merhabalar, şimdiden iyi haftasonları. Bu yazımla Batis Spartax marka lenslerin renklerini göstermeye devam ediyorum. Bugünkü konumuz Batis Spartax Azul olacak.

Batis Spartax Azul

Lensin kabında görünümü aşağıdaki gibi:

Batis Spartax Azul

Azul açık turkuaz/mavi bir lens. Markanın bir diğer mavisi Marine rengine göre daha açık renkli, az biraz daha büyük orta boşluklu denebilir. Ayrıca Grafite'de olduğu gibi bu renkte de siyah noktalar var ama gözde pek belli olmuyorlar. Orta kısmında sarıları olan üç renkli bir lens, haresi yok. Diğer Batis Spartax lenslerde olduğu gibi gözden bir miktar taşma yapıyor ancak kötü görünmüyor. Bazı karşılaştırma resimleri göstermek istiyorum.

Aşağıda solda Batis Spartax Azul, sağda doğal göz rengim:

Batis Spartax Azul

Aşağıda solda Batis Spartax Azul, sağda Batis Spartax Marine:

Batis Spartax Azul

Aşağıda solda Batis Spartax Azul, sağda Batis Spartax Grafite:

Batis Spartax Azul

Ve Azul resimleri:

Batis Spartax Azul

Batis Spartax Azul

Batis Spartax Azul

Batis Spartax Azul

Batis Spartax Azul

Batis Spartax Azul

Rahatlık olarak diğer Batis Spartax lenslerle aynı şekilde oldukça rahatlar. Renk olarak Marine renginden biraz daha doğal diyebilirim ama orta boşluğun biraz daha büyük ve yuvarlak olması lensin yüzde yüz doğal olmasını engelliyor. Tabi bu açıklıkta bir lensin de aşırı doğal olmasını bekleyemeyiz ama rengi sevdim diyebilirim. Yine de Marine rengini daha fazla tercih ediyorum.

Nereden satın alabileceğinizle ilgili Batis Spartax Grafite yazımın en alt kısmını okuyabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.

16 yorum :

  1. Çok yakışmış verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.baba sanki Marine biraz taşmış gibi geldi.Birde azul pupil boşluğu Marine göre daha mı fazla ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında iki lenste de aynı miktarda taşma oluyor ancak Marine'in rengi daha mavi olduğundan taşma daha bariz duruyor. Yazıda da yazdığım gibi orta boşluk Azul'da biraz daha büyük.

      Sil
  2. Merhaba. Gerek lensi gerekse makyajı çok güzel yakıştırıyorsunuz kendinize. Tebrik ederim. Emeğinize sağlık. Merak ettiğim sitenizde ana sayfada en sol üst köşedeki lens rengi ve markası. ela, yeşil, sarı yada kahverengi olarak baktım ama bulamadım sayfanızda yazısını blogdan konulardan. Acaba nedir? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O resimdeki lens FXEyes Honey. Henüz yazısını yazmaya sıra gelmedi ama bu hafta veya en geç gelecek hafta yazısını yazacağım.

      Sil
  3. çok fake duruyo:s Solotica kadar güzel marka yok diyebiliriz artik gönül rahatlığıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında başka lensler de göstereceğim. Belki fikrinizi değiştirebilirsiniz. :)

      Sil
    2. İnsallah diyemiyorum Cansu Hanim cunku biz solotica'yi sizinle sevdik ve bende hangi markayı görsem onun kadar doğal durmadığını görünce beğenemiyorum. o yüzden vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum:) yine de bütün lens yazılarınız ve harika sunumlarınız için çok teşekkürler. gerek makyajınız gerek farklı markaları bize tanıtmanız o kadar uğraş gerektiren şeyler ki. farkı görmemiz ve ilham almamızı sağladığınız için çok teşekkürler.

      Sil
  4. Rica ederim. :) Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Cansu Hanım yüzünüzde botox var mi acaba?eski fotograflarinizda kaşlariniz daha degisik sanki,dudaklarınızda inceymiş gibi.bu son halinizi cok begendigim icin sordum ben de yaptırmak istiyorum da. bu konuyla ilgili yardimci olursaniz cok sevinirim. Bloğunuzu ilgiyle takip ediyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşlarımda botox yok. Sadece sabredip uzattım ve şekillendirme işini kuaföre bıraktım. Eskiden kendim alıyordum ve dümdüz biçimsiz oluyordu. Dudaklarıma geçen yıl bu zamanlarda dolgu yaptırmıştım. Bir tüp yapıldı ama ilk şiş indikten sonra ilk halinden çokta bir fark olmamıştı. Şimdi büyük oranda eridi. Alt dudağım zaten kalın ancak üst dudağımı şimdi dışarıdan taşırarak kalemle çizip üstüne ruj sürüyorum. Dudağım kalınmış gibi görünüyor. Kısa zamanda tekrar dolgu düşünüyorum ama bu sefer başka doktor deneyeceğim.

      Sil
    2. Siz zaten çok güzelsiniz,içinizin iyiliği yüzünüze vurmuş sanki💕 evet aslında kalemle dudağınız baya kalın duruyor ne kadar güzel. aslında öyle dudak kalemleri ve dolgulu silikonlu parlatıcı markaları var ki insanın birşey yaptırmasına gerek kalmıyor bu arada. aynı şey yüz kremleri için de geçerli. serisinin toplamı(göz kremi,nemlendiricisi,serumu,toniği) 5000lira olan bir marka kullanmıstım, doktorların önerdiği bir markaydı,35 yasindayim inanın yüzüm 20yaşıma geri dönmüştü. insan parayı o zehirlere yatıracağına bakım kremlerine dökse çok daha iyi.ben 50-60 yaşından önce estetiğe ya da diğer müdahalelere karşı olan biriyim bu yüzden en güzel malzemelerle içten ve dıştan bakımla daima taze,genç ve güzel olabiliriz diyorum:) çok özenli,dikkatli ve hoş bir bloğunuz var sizi ilgiyle takip ediyorum☺️ hoşçakalın sevgiler..

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. :) Ben de 38 yaşındayım. Cildimle ilgili yağlı olmasının dışında pek problemim yok. Yaşıma göre çok az kırışıklığım var, o bakımdan memnunum. Tabi zamanla yüzde çökükler vs oluyor, ben ameliyatsız bunların halledilebilmesine sıcak bakıyorum. Dudak dolgusu da işinin ehli ellerde ve çok aşırı olmazsa güzel duruyor bence. İlk deneyimimde pek şanslı değildir umarım ikincisi daha iyi olur. Sevgiler :)

      Sil
  6. Merhaba bu lenslerin kullanım süresi ne kadar acaba ve kıyas yapılması gerekirse solotica hidrocor quartzo mu yoksa bu lensleri mi tercih edersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllık lensler, kıyaslama yaparsam bu lensleri tercih ederim. Hidrocor Quartzo zombi gözü gibi geldi ve kayma yaptı bende.

      Sil
  7. Canım bu marka lensleni nerden aldın hangi site

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...