25 Nisan 2016 Pazartesi

Lorac Mega Pro 2 Palet


Selamlar.. Bugünkü yazımın konusu Lorac'ın yılbaşı öncesi çıkardığı ve sadece ABD'nin kozmetik zincirlerinden Ulta'da satılan Lorac Mega Pro 2 far paleti olacak. Aracı ile aldığım bir ürün, zira Ulta'da ne Türk kredi kartı geçiyor, ne de Türkiye'ye gönderimi mevcut.

Daha önce Lorac Mega Pro paletin yazısını yazmıştım. Bu onun devamı niteliğinde bir palet. Ambalaj ve far adetleri, boyutları ilk paletle aynı. Aynı şekilde 16 mat, 16 ışıltılı far içeriyor. İlk palet kırmızı ambalajlıydı, ikincisi mavi ambalajlı.

Kutusu aşağıdaki şekilde:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Paletin ambalajı aşağıdaki gibi:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Yukarıda yazdığım gibi palette 16 mat, 16 ışıltılı olmak üzere toplam 32 far bulunmakta. İlk palet için renk çeşitliliği az demiştim. Bu palette de çok fazla açık ve orta koyulukta, doğal tonlarda far mevcut. Yani renk çeşitliliği ilk paletten farklı değil.

Lorac Mega Pro 2 Palet

Lorac Mega Pro 2 Palet

Aşağıda gördüğünüz renklerden Porcelain mat açık bej, Custard mat sarımsı bej, Tawny mat, orta koyulukta şeftali tonlu kahverengi, Burlap mat, orta koyulukta sarı tonlu kahverengi, Bisque mat beyaza yakın açık bej, Lavender mat açık lila/mor, Purple mat, orta koyulukta soğuk tonlu mor, Sorbet mat gül kurusu..

Lorac Mega Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Porcelain, Custard, Tawny, Burlap
Alt sıra soldan sağa: Bisque, Lavender, Purple, Sorbet)

Lorac Mega Pro 2 Palet

Aşağıda gördüğünüz renklerden Melon mat, açık/orta koyulukta turuncu/şeftali, Tangerine mat, orta koyulukta turuncu, Saddle mat, sıcak tonlu koyu kahverengi, Forest mat koyu haki yeşil, Goji mat, orta koyulukta mürdüm rengi, Cabernet mat, koyu bordo, Ash mat orta/koyu gri, Black mat siyah..

Lorac Mega Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Melon,Tangerine, Saddle, Forest
Alt sıra soldan sağa: Goji, Cabernet, Ash, Black)

Lorac Mega Pro 2 Palet

Aşağıdaki renklerden Sugar ince ışıltılı açık bej, Chiffon ince ışıltılı açık pembe, Prosecco ışıltılı bej/açık pembe, Soft Plum ince ışıltılı pembe/açık mürdüm, Moonlight ışıltılı sarımsı bej, Seashell ışıltılı, açık sarı, Peony açık/orta koyulukta ışıltılı şeftali/turuncu, Dk. Sienna ışıltılı, koyu mürdüm/kahverengi..

Lorac Mega Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Sugar, Chiffon, Prosecco, Soft Plum
Alt sıra soldan sağa: Moonlight, Seashell, Peony, Dk. Sienna)

Lorac Mega Pro 2 Palet

Aşağıdaki renklerden Cinnamon ışıltılı, orta koyulukta, bakır tonlu sıcak kahverengi, Sandstone ince ışıltılı, orta koyulukta boz kahverengi, Gunmetal orta koyulukta ışıltılı gri, Blue Quartz orta/koyu tonda, ince ışıltılı mavi, Penny orta koyulukta metalik altın/bakır, Olivine açık/orta koyulukta zeytin yeşili/gri, Gold Leaf ışıltılı sarı altın, Black Ivy ince ışıltılı siyah olarak tanımlanabilir.

Lorac Mega Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Cinnamon, Sandstone, Gunmetal, Blue Quartz
Alt sıra soldan sağa: Penny, Olivine, Gold Leaf, Black Ivy)

Lorac Mega Pro 2 Palet

Paletteki farların kalitesi mat morlar dışında gayet iyi. Lavender ve Purple sorunlu renkler, Pigmentasyonları iyi değil ve karıştırılırken ortadan kayboluyorlar. Bunlarla makyaj yapmak oldukça zor oldu. Sürekli sür karıştır, biraz daha ekle karıştır yapmak durumunda kaldım. Bu ikisi dışında çok sorunlu bir farla karşılaşmadım ama ışıltılıların performansının matlardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Paletle yaptığım bazı makyaj denemelerini aşağıda bulabilirsiniz. 

Katlanma bölgesinde Sorbet, göz içinde Lavender, gözün genelinde Purple, gözün dışında Black kullandığım göz makyajı:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Lorac Mega Pro 2 Palet

Katlanma bölgesinde Melon, iç kısımda Seasheel, ortaya doğru Gold Leaf, dışa doğru Cinnamon ve Penny kullandığım makyajım:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Lorac Mega Pro 2 Palet

Katlanma bölgesinde Tangerine, iç kısımda Peony, dışa doğru Soft Plum ve Dark Sienna kullandığım makyajım:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Lorac Mega Pro 2 Palet

Son olarak katlanma bölgesinde Lavender, iç kısımda Chiffon, orta kısımda Blue Quartz, dış kısımda Black Ivy kullandığım makyajım:

Lorac Mega Pro 2 Palet

Lorac Mega Pro 2 Palet

Sonuç olarak çok fazla aydınlatıcı rengi bulunması nedeniyle çok gerekli bir palet olduğunu düşünmüyorum. Mat renkler bir kaç tanesi dışında fena değil ama yapıları biraz pudramsı. Işıtlılı farlar başarılı.

Mutlu haftalar diliyorum.

16 yorum :

  1. Hepsi birbirinden güzel ama Melon ve Tangerine renkleri ayrı güzdl:)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Açık renkler biraz fazla ama kalan renkler güzel, çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Palet gerçekten mükemmel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler bahane, makyaj şahane.İyi günlerde kullanın, sevgiler, Özlem.

    YanıtlaSil
  5. Bence de birbirine benzeyen çok sayıda açık renk varmış. Makyajlar güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Aslında renkler çok güzel; ama haklısın. Yarı yarıya azaltılsa da benzer sonucu veren bir palet olabilirmiş :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. ah ah nasıl aşkla bakıyorum bunlara bir Lorac paletim bile yok :-))))

    YanıtlaSil
  8. Palete bakar bakmaz dikkat çeken tek far Tangerine sanırım :) ama birbirine yakın çokca açık renk barındırması biraz gereksiz olmuş. Göz makyajını görünce insan palete pek odaklanamıyor açıkcası :D yine çok güzel bir makyaj olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...