10 Şubat 2016 Çarşamba

Ipsy Aralık 2015 Çantası


Selamlar.. Bugün size gecikmeli olarak Ipsy Aralık 2015 çantasını göstermek istiyorum. Aralık ayı çantası yılbaşına yakışır bir konseptle parlak, kırmızı renkteydi.

Ipsy December 2015

İçinden çıkanlar aşağıdaki gibi:

Ipsy December 2015

* Acure Cell Stimulating yüz maskesi (deneme boyu)
* Klorane Floral makyaj temizleyici su (deneme boyu)
* Elizabeth Moth Thank Me Later far bazı (deneme boyu)
* Tarte Smooth Operator toz pudra (deneme boyu)
* Pacifica Power of Love ruj (tam boy)

Öncelikle Acure Cell Stimulating yüz maskesi ile başlayalım. Yeşil bir rengi var. Yüzünüze sürüyorsunuz, 15-20 dakika bekletip yıkıyorsunuz. Bu esnada yüzü germiyor ve yıkandığında yüzünüz yumuşacık oluyor. İçinde argan kökü hücresi ve chlorella (bir çeşit yosun) bulunmaktaymış. Rengi yanılmıyorsam yosun kaynaklı ve gerçekten sürdüğünüzde kötü görünüyor. 

Acure Cell Stimulating Mask

Klorane makyaj temizleme suyu hassas ciltler için geliştirilmiş, hipoalerjenik bir makyaj temizleme suyuymuş. Bunu henüz kullanmadım. Zaten 25ml'lik minicik bir boyu geldi. Deneme boyundan çok tester boyuna yakın. Henüz kulanmadığımdan sadece hoş, hafif, bitkisel bir kokusu olduğunu söyleyebilirim.

Klorane Makeup Remover

Üçüncü ürünümüz olan Elizabeth Mott markasının Thank Me Later far bazı normalde 10 gramlık ambalajda satılıyormuş. Bize gelen deneme boyu 5 gramlık ve defalarca kullanılabilecek miktarda ürün içeriyor.

Elizabeth Mott Thank Me Later

Bazın aşağıdaki gibi açık pembe bir rengi var. Renk düzeltici bir özelliği yok. Şeffaf bir baz. İşini yapıyor ve farları daha dayanıklı hale getiriyor. Öte yandan Urban Decay kadar başarılı değil. Benim yağlı göz kapaklarımda farın az miktarda çizgilenmesine engel olamadı.

Elizabeth Mott Thank Me Later

Tarte sanırım bu tarz kutulardan en fazla çıkan markalardan biri. Bu sefer de deneme boyu olarak Amazonian Clay Smooth Operator transparan toz pudrası geldi. Bu pudranın boyu 2.2 gramlık ve oldukça minik.. Ambalajında pudranın çıktığı deliğin istendiğinde kapatılabileceği ufak bir parça var. Bu detay hoşuma gitti çünkü bildiğiniz gibi toz pudralar kapak içinde dağılıp, kapak açıldığında ortalığı batırabiliyorlar.

Tarte Smooth Operator

Beyaz renkli bir pudra ancak ciltte beyaz durmuyor. Makyajı güzel sabitliyor ve yağlanmayı geciktiriyor ama engellemiyor. Mucizevi bir ürün değil ama işini yapıyor diyebilirim.

Tarte Smooth Operator

Son ürünümüz çantadan çıkan tek tam boy ürün olan Pacifica Power of Love ruj. Uzun, ince ambalajlı, kutunun üzerinde yazdığına göre %100 vegan içeriğe sahip bir ürün.

Pacifica Nudie Red

Bana gelen rengin ismi Nudie Red. Işıltısız ama tamamen de mat olmayan şeftali tonlu bir nude tonuna sahip. Yapısı biraz kuru, öyle yağ gibi kayan bir yapısı yok ama sürerken dudağı da fazla çekiştirmiyor. Kokusu cidden çok kötü. Kimyasal, pastel boya gibi bir kokusu var. Kalıcılığı orta, bardaklara izi çıkıyor. Ben bunu pek sevemedim. Aynı tonlarda çok daha iyi performans gösteren nude rujlara sahibim.

Pacifica Nudie Red

Pacifica Nudie Red

Pacifica Nudie Red

Pacifica Nudie Red

İşte Aralık 2015'in Ipsy çantası böyleydi. Ocak çantası da elime ulaştı. Yakında yazısı gelecek. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.. 

5 yorum :

  1. Ben maskenin işlevine takıldım; gerçekten vaadini yerine getiriyor mu? Bir de, rujun rengi çok çok güzelmiş aslında, keşke koku gibi sıkıntısı olmasaymış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maske cildi yumuşacık yapıyor, onun dışında daha bir etkisini görmedim ama daha iki kez kullandım. :) Koku hassasiyetim yoktur ancak ona rağmen rujun kokusu beni bile rahatsız etti.

      Sil
  2. Rujun rengi çok güzelmiş! ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Kokusu da bu kadar kötü olmasaydı iyiydi aslında

      Sil
    2. Mrb lensmakyaj Blog rica etsem instagramdan msj attim dm kutusuna geri dönerseniz çok sevinirim bana bir konuda yardimci olursaniz sevinirim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...