3 Şubat 2016 Çarşamba

Boxycharm Aralık 2015 Kutusu


Merhabalar, bu aralar elimde yazılması gereken çok yazı birikti. Bunlardan biri de Boxycharm Aralık 2015 kutusu. Uzatmadan kutu içeriğini göstermek istiyorum:

Boxycharm December 2015

Kutudan çıkanlar

*  Nelson J Argan Oil Moisture Healing saç maskesi (tam boy)
* NCLA So Rich tırnak eti yumuşatıcı (tam boy)
* Tatcha Petal Fresh Original Aburatorigami yağ emici kağıtlar (tam boy)
* Jelly Pong Pong All Day Glow jel aydınlatıcı (tam boy)
* Bella Pierre Waterproof Gel Lipliner Cinnamon rengi (tam boy)
* Ofra Long Lasting likit ruj Americano rengi (tam boy)

Boxycharm December 2015

Bu ay kutudan tam 6 adet tam boy ürün çıktı. Aşağıda görülen saç maskesi ve tırnak eti gidericiyi henüz kullanmadım. Saç maskesini kullanacağımdan da emin değilim çünkü boyalı, kuru saçlar için olduğunu okudum. Saçlarımda boya yok, öyle çok kuru da değil. Sanıyorum kullanabilecek birine vermem daha doğru olur. E vitaminli tırnak eti gidericiyi de elimdeki Kalyon marka olan bitmeden açmak istemiyorum.

Nelson J Moisture Healing Mask

NCLA Cuticle Oil

Tatcha Petal Fresh yağ emici kağıtlar oldukça enteresan, şık, buram buram Japonya kokan bir ambalaja sahipler. İlk başta elime aldığımda bu ürünün ne olduğunu anlamadım, üzerinde "Beauty Papers" yazıyordu. Sonradan anladım ki bildiğimiz yağ emici kağıtmış. Görevini yaptığını söyleyebilirim. Ambalajı dışında farklı bir özelliğini göremedim. İçinde 30 kağıt bulunuyor.

Tatcha Beauty Paper

Tatcha Beauty Paper

Jelly Pong Pong ilk kez duyduğum bir marka. Web sitesine girip baktığımda oldukça renkli, cıvıl cıvıl bir tasarım ve ürünlerle karşılaştım. Bana gelen All Over Glow aydınlatıcının ambalajı da bunu yansıtıyor. Jel/krem kıvamında yüz için bir aydınlatıcı. Abartısız, simsiz, hafif ışıltılı, bej/şampanya renkli bir ürün. Parmaklarımla uyguladığımda yüzüme doğal bir ışıltı veriyor. Kutudan çıkmasa alacağım bir ürün değil çünkü preslenmiş toz aydınlatıcıları tercih ediyorum ancak güzel bir ürün diyebilirim. Sevdim.

Jelly Pong Pong All Over Glow

Jelly Pong Pong All Over Glow

Jelly Pong Pong All Over Glow

Yanakta duruşu
(Üst yanak bölgesinde)

Jelly Pong Pong All Over Glow

Kutudan çıkan dudak ürünlerini en sona bıraktım. Bunlardan ilki Bella Pierre markasının Waterproof dudak kalemi. Bana gelen Cinnamon son zamanlarda moda olan sıcak, kahverengimsi, 90'ları anımsatan bir renge sahip. Yapısı güzel. Yağ gibi kaymıyor ancak sürerken çok fazla bastırmak gerekmiyor. Pigmentli bir ürün, kalıcılığı orta karar. Bardaklara vs. izi çıkıyor. 

Bella Pierre Cinnamon

Bella Pierre Cinnamon

Bella Pierre Cinnamon

Dudakta görünüşü:

Bella Pierre Cinnamon

Bella Pierre Cinnamon

İkinci dudak ürünü için sanırım kutunun yıldızı olmuş diyebilirim. Ofra markasının likit mat rujları yabancı Youtuberlar tarafından sıklıkla övülüyor. Kutudan bu rujların Americano rengi çıktı. Rengi yukarıdaki dudak kalemi ile benzer, biraz daha sıcak tonlu. Yapısı klasik likit rujlar gibi ancak Lime Crime kadar sıvı değil, daha yoğun. Pigmentasyonu ve kalıcılığı çok iyi. Bu tarz rujlarda genelde rastlandığı gibi yağlı bir şey yendiğinde ortadan açılıyor ama bardağa vs. çıkmıyor.

Ofra Americano

Ofra Americano

Ofra Americano

Dudakta görünüşü:

Ofra Americano

Ofra Americano

Kutu içeriğindeki ürünler ve fiyatlarını bulunduğu kart:

Boxycharm December 2015

Toplamda kutudaki ürünlerin fiyatı 107$'a denk geliyor. Kutunun fiyatı ise 21$. Her ne kadar saç maskesi bana hitap etmese de sadece Ofra rujun olması bile benim için harika.

Ocak Boxycharm'ım da geçen hafta elime ulaştı. Yakında onun da yazısı gelecek. :)

Geçmiş Boxycharm yazılarıma buradan bakabilirsiniz.

18 yorum :

  1. ne hoş bir kutuymuş ya güle güle kullanın ben yurt dışından alışveriş yapamadığım için alamam ama bakmakta kafi geldi :D

    YanıtlaSil
  2. Ay rujların renkleri beni benden aldı!!! Resmen gözlerimden kalpler fışkırdı!!!! Bak şimdi, işin yoksa bu rujlara benzer renkte ruj ara dur :))) Güle güle kullan hepsini!!!

    YanıtlaSil
  3. rujun rengine aşık oldum , güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  4. gerçekten güzel ürünlermiş, güle güle kullanın:) Aslında saç maskesi harikaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç maskesi güzel ama bana pek hitap etmedi. Teşekkürler :)

      Sil
  5. çok güzel ürünler gelmiş güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Dudak kaleminin rengine asik oldum. Gordugum en guzel dudak kalemi

    YanıtlaSil
  7. böyle güzel kutular neden bizim ülkemizde yok ki:(

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar yabancı youtube kanalları air optix in green rengini tanıtmış 3 renkli fiyatı ucuz oldukça ve doğal duran lensler.Bayıldımm!! :) Umarım sende bir inceleme yaparsın mükemmeller <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Air Optix tasarımı Freshlook ile aynıdır. Sadece oksijen geçirgenliği en yüksek renkli lens olma özelliği vardır. Bu özelliğiyle en hassas gözler bile kullanabilir. Onun dışında renk seçimi için Freshlook renklerine bakabilirsiniz. Blogumda bir kaç rengini yorumlamıştım.

      Sil
  9. Tatcha çok çok güzel bir marka, çok beğeniyorum ürünlerini.
    Bu arada Ofra ruj uzun zamandır aradığım bir renkte gelmiş, hemen bakıcam nerden alabilirim diye. güle güle kullan hepsini :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç duymamıştım. Ambalajı gerçekten çok güzel. :) Ofra ürünlerini sanki bir ara bir blogda VanilyaClub kutusunda görmüştüm ama bu renkten var mı bilemiyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...