29 Ocak 2016 Cuma

Zoya Mystery Trio Ojeleri


Bugün bir oje yazısı ile karşınızdayım. Geçen yıl bu zamanlarda Zoya'nın web sitesinde bir promosyon vardı. Amerika içi 15$ sabit gönderim ücreti ödediğinizde istediğiniz üç ojeyi ekstra ücret ödemeden alabiliyordunuz. Buna ek olarak içinde üç adet sürpriz, normalde satışta olmayan renklerde mini oje seti hediyesi vardı. Yani 3 tam boy, 3 mini boy oje 15$'dı. Ben de bu fırsatı değerlendirdim. Bu yazıda mini oje seti hediyesindeki üç rengi göstermek istiyorum.

Zoya Mystery Trio

Görüldüğü gibi sette bir adet bej, bir adet metalik altın, bir adet siyah oje bulunmakta. Bu üç oje renk olarak son derece birbirleriyle uyumlu ve bir arada rahatlıkla nail artta kullanılabilir.

İlk olarak nude renkli, ışıltısız, krem yapılı bir oje olan Charlott ile başlamak istiyorum. Elimdeki en güzel nude oje desem sanırım abartı olmaz. Haki tonlu, bej bir nude kendisi. Ten rengime çok güzel gitti. İki katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Yapısı tam kıvamında. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Zoya Charlott

Zoya Charlott

Zoya Charlott

Zoya Charlott

Metalik, altın tonlu olan ojenin ismi Severine. Renk sarı altın değil, şampanya rengine yakın açık sarı duruyor. Yapısı güzel ama metalik ojelerin çoğu gibi fırça izlerini belli ediyor. İki katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Zoya Severine

Zoya Severine

Zoya Severine

Zoya Severine

Son olarak ince altın ışıltılı, siyah/koyu gri arası renge sahip Anais'i göstermek istiyorum. Bu ojenin yapısı yukarıdaki iki ojeye göre daha sıvı ve her ne kadar iki katta tatmin edici görünse de tam kapatıcılığa üç katta erişiyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Zoya Anais

Zoya Anais

Zoya Anais

Zoya Anais

Bonus olarak bu üç ojeyle yaptığım bir de nail art denemesini göstermek istiyorum. Bu ilk nail artlarımdan biri, o yüzden çok iyi olmadı. Sünger ile Charlott ve Anais'i renk geçişli bir şekilde uygulamaya çalıştım. Severine ile de üzerine baskı yaptım.

Zoya Mystery Trio

Zoya Mystery Trio

Zoya Mystery Trio

Zoya Mystery Trio

Bu ojeler şu an satışta değil ancak renk olarak çok özel olmadıklarından eminim ki pek çok muadilleri bulunabilir. 

Zoya ojeleri genel olarak beğeniyorum ancak pahalı buluyorum. Özellikle Türkiye'deki fiyatları çok yüksek. Yurtdışında zaman zaman güzel promosyonları oluyor. Mesela geçen ay 4 oje 15$ kampanyaları vardı. Öyle zamanlarda merak ettiğim renklerden alıyorum.

Gelecekte blogumda daha fazla Zoya yazısı bulabileceksiniz. Sevgiler..

6 yorum :

  1. Ay bayıldım resmen!!! Bence nail art da gayet güzel olmuş! Özellikle ilk oje bir harika! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. siyah ojeye bayıldım güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel duruyor her birine bayıldım inşallah güzel günlerde kullanırsın :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...