24 Ocak 2016 Pazar

Dianne Brill Fresh Water Pearl Baroque Pearl Aydınlatıcı Pudra


Merhabalar.. Bugün bir aydınlatıcı yazısı ile sizinleyim. Dianne Brill VanilyaClub kutusu ile keşfettiğim, bir zamanlar Douglas mağazalarında satılan bir markaydı ancak maalesef daha sonra Türkiye'den çekildi. Sonradan incelediğimde değişik, başka markalardan farklı ürünleri olduğunu keşfetmiştim ancak iş işten geçmişti. Kutudan çıkan farın yazısını burada yazmıştım. O far halen en sevdiğim farlarım arasında.

Almanya seyahatlerimden birinde ufak bir kozmetik mağazasında Dianne Brill standı olduğunu farkettiğimde çok sevindim. Aslında planım sadece far almaktı ancak satış görevlisi bana Fresh Water Pearl serisinden Baroque Pearl isimli bu aydınlatıcıyı gösterdiğinde hiç düşünmeden alıyorum dedim.

Öncelikle bu ürün aslında sarı renkli, desenli bir kutu içerisinde satılıyor ancak çok yer kapladığından kutusunu resim çekmeden attım. Aydınlatıcının kendisinin ise aşağıdaki gibi ince, sade, biraz eski makyaj malzemelerini anımsatan bir ambalajı var.

Dianne Brill Fresh Water Pearl

İçinden bir de sünger aplikatör çıkıyor ancak bence biraz gereksiz, zira fırçayla uygulamak daha mantıklı.

Dianne Brill Baroque Pearl

Aydınlatıcı ilk bakışta beyaz ve sanki bir özelliği yokmuş gibi görünüyor.

Dianne Brill Baroque Pearl

Şimdi gelelim bana neden hemen "alıyorum" dedirttiği özelliğine.. Normalde aydınlatıcılar ya altın, ya şampanya, ya bej vb. renklerde olurlar ama Baroque Pearl soğuk, mavi duochrome etkili bir aydınlatıcı.  Işıltıları kesinlikle sim gibi değil, oraya buraya uçuşmuyor. Parlak bir görüntüsü yok, gözenekleri büyük göstermiyor. Abartılı, aşırı yüksek pigmentasyonlu bir aydınlatıcı değil, işini yapıyor ama ışıl ışıl parlatmıyor. Tüm yüzde de rahatlıkla kullanılabilir. Tozuma sorunu yok. Hafif tatlı bir kokusu var.

Swatch
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış)

Dianne Brill Baroque Pearl

Yanakta görünüşü
(MAC Stunner allık üzerinde)

Dianne Brill Baroque Pearl

Dianne Brill Baroque Pearl

Fiyatı 27 Euro. Maalesef Türkiye'de satışı yok ancak Avrupa'daysanız web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Dianne Brill web sitesine buradan erişebilirsiniz.

4 yorum :

  1. Ah ah, yıllarca bu Diane Brill farın muadilini aradım; çünkü ben sende okuyup koşa koşa Douglas'a gittiğimde marka hala vardı, ama o far tükenmişti :(( Ve bir daha da bulamadım, denk gelmedim... Bu aydınlatıcı da çok güzelmiş. Bende de bunun çok benzeri olan MAC Beauty Powder var. Gerçekten hoş, abartısız, ama işini yapan ürünler. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bu alışverişimde çok enteresan bir far daha bulup aldım. Onun da yazısını yazacağım.

      Sil
  2. Merhaba buradaki lensinizin markasını ve rengini öğrenebilir miyim acaba?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...