8 Ocak 2016 Cuma

Colourpop Back To Cool Ruj Seti


Merhaba, bugünkü yazımda sizlere Colourpop markasının 2015 sonbahar koleksiyonundan Back To Cool ruj setini göstermek istiyorum. Colourpop son zamanlarda internette oldukça popüler olmuş, enteresan ve kendine özgü ürünlere sahip bir marka. Bende pek çok ürünü olmasına rağmen hiç birinin yazısını yazmaya imkan bulamamıştım. Bu set iyi bir başlangıç olur diye düşündüm.

Back To Cool ruj seti aşağıdaki gibi şık görünümlü, karton bir kutuda satışa sunulmuş.

Colourpop Back to Cool

Setin içinde 6 adet ruj bulunmakta. Bu rujlardan biri krem yapılı, kalan beşi mat yapılı. Ambalajları normal Colourpop Lippie Stix rujlarla aynı.

Colourpop Back to Cool

Setteki Lippie Stix ruj renklerinin tümü sadece bu sete özel ve setten ayrı satılmıyor. Aynı zamanda sınırlı üretim renkler, yani set satıştan kalkınca bu renklere daha sonra erişemiyorsunuz. Renk seçimleri gerçekten çok iyi. Genel olarak sonbahar/kışlık renkler ancak aralarında canlı bir pembe de mevcut.

Colourpop Back to Cool

Colourpop Back to Cool

Şimdi renkleri tek tek göstermek istiyorum. Aşağıda görülen Choker setteki tek krem yapılı ruj. Gül kurusu alt tonlu, soğuğa dönük bir nude. Gerçekten çok beğendiğim bir nude oldu. Bence bu ruju krem yapılı olarak üretmek gerçekten çok akıllıca olmuş. Bu renk mat olsa bu kadar sevmezdim. Sürümü güzel, yumuşacık. Nemlendirici ve kaygan bir yapısı var.

Colourpop Choker

Colourpop Choker

Colourpop Choker

Aşağıda görülen Mosh Pit rengi mat yapılı, gül kurusu/kahve arası bir renge sahip. Setteki favorim bu renk oldu. Yapısı ne çok kuru, ne çok kremsi. Uzun vadede dudakları biraz kurutabiliyor. 

Colourpop Mosh Pit

Colourpop Mosh Pit

Colourpop Mosh Pit

Aşağıda görülen Baewatch mat yapılı, morumsu etkilere sahip gül kurusu/pembe tonlu bir ruj. Yapısı yukarıdaki Mosh Pit ile aynı. Bu rengi de çok sevdim. Günlük olarak rahatlıkla kullanılabilir.

Colourpop Baewatch

Colourpop Baewatch

Colourpop Baewatch

Aşağıda görülen Out of Sync mat yapılı, fuşya pembe renkli bir ruj. Setteki tek yazlık renk bu denebilir. Yapısı yukarıdaki iki renkten biraz daha kuru ancak sürmeyi zorlaştıracak kadar sert değil. 

Colourpop Out of Sync

Colourpop Out of Sync

Colourpop Out of Sync

Aşağıda görülen Too Sexy mat yapılı, içinde ışıltılar bulunan, mor/mürdüm renginde bir ruj. Ambalajında korkutucu görünüyor ancak yarı şeffaf olması nedeniyle günlük kullanılabilir bir renk. Yapısı biraz kuru ve yağ gibi kaydığı söylenemez ancak yine de çok aşırı bir kuruluğu yok. Nedense hiç kullanılmadığı halde bu rengin ambalajının renkli kısmında yoğun çizikler vardı. Sanırım üretimden kaynaklanan bir sıkıntı.

Colourpop Too Sexy

Colourpop Too Sexy

Colourpop Too Sexy

Son olarak aşağıda görülen TGIF mat yapılı, kiremit kırmızısı renginde, sıcak tonlu bir ruj. Yapısı yukarıdaki Mosh Pit ve Baewatch renkleriyle benzer.

Colourpop TGIF

Colourpop TGIF

Colourpop TGIF

Swatchlar
(Soldan sağa: Choker, Mosh Pit, Baewatch, Out of Sync, Too Sexy, TGIF)

Colourpop Back to Cool

Colourpop Back To Cool seti kendi sitesinden 30$'a almıştım. Rujların kalitesi ve renk seçimlerini çok iyi buldum ve çok memnun kaldım. Bu set şu an indirimli olarak 25$'a satılıyor. Linki burada. Firmanın Türkiye'ye gönderimi yok ancak Amerika'da tanıdığınız varsa Türk kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor. Ayrıca bu markayı istek üzerine getiren Instagram satıcıları da mevcut.

Şimdiden iyi haftasonları diliyorum.

4 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...