23 Temmuz 2015 Perşembe

Dance Legend Classic Ojeler 2


Kısa bir aradan sonra yeni bir oje yazısıyla karşınızdayım. Bir Rus markası olan Dance Legend ojelerinin ilk yazısını iki hafta önce yayınlamıştım. Bu yazıda yine klasik seriden 6 oje göstermek istiyorum. Pembe, mor renkli ojelerin ağırlıkta olduğu bir yazı olacak.

Dance Legend'ın klasik ojeleri bazı alt serilere ayrılmış. Bu yazıda göreceğiniz ojeler Enamel Color, Enamel Mix ve Enamel Trend serilerinden..

No 350, Enamel Color serisinden, neona yakın, canlı bir pembe olarak tanımlanabilir. Çok tatlı bir rengi var. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 350

Dance Legend 350

Dance Legend 350

Dance Legend 350

No 352, yine Enamel Color serisinden, içinde mercan tonları bulunan çok hoş bir pembe.. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 352

Dance Legend 352

Dance Legend 352

Dance Legend 352

No 367, Enamel Mix serisinden, içinde biraz mor, biraz gül kurusu tonları bulunan orta tonlu bir pembe.. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 367

Dance Legend 367

Dance Legend 367

Dance Legend 367

No 374, Enamel Mix serisinden, pembemsi mor (yanılmıyorsam orkide rengi olarak geçiyor) renkli bir oje.. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 374

Dance Legend 374

Dance Legend 374

Dance Legend 374

No 380, yine Enamel Mix serisinden açık morumsu, soğuk pembe bir renk.. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 380

Dance Legend 380

Dance Legend 380

Dance Legend 380

No 391, Enamel Trend serisinden, açık gül kurusu/tozlu pembe bir renge sahip.. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 391

Dance Legend 391

Dance Legend 391

Dance Legend 391

Ojelerin yapıları hakkında önceki Dance Legend yazımda yazdıklarıma ekleyeceğim bir şey yok ama kısaca özetlersem sıvı yapılı ve biraz pratik gerektiren ojeler olmakla beraber hızlı kuruyorlar ve iki katta tam renklerini veriyorlar. Kalıcılıkları ortalama..

Aldığım renklerin hepsinden memnun kaldım. Bu markanın internette pek swatchını bulmak mümkün değil. Firmanın kendi yayınladığı swatchlara bakarak sipariş vermiştim. Sitedeki swatchlar ile renklerin gerçek görünüşü arasında biraz fark olsa da beni fazla yanıltmadılar.

Ojeleri llarowe.com indiriminden 4$'a almıştım. Normal fiyatları 7$.. Dance Legend'ın kendi internet sitesi için bu linke bakabilirsiniz. 

1 yorum :

  1. Merhaba, Hidrocor'a Natural Colors serisindeki renkler eklendi ancak bu renkler sadece Paranalentes'te satılıyorlar ve numaralıları yok. Ben de numaralı kullanmadığımdan denemem mümkün olmuyor. Bir de Hidrocor'u (daha doğrusu haresiz lensleri) gözlerimi küçültmesi sebebiyle tercih etmiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...