8 Nisan 2015 Çarşamba

Fullips Dudak Dolgunlaştırıcı


Bugün oldukça enteresan bir ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında Instagram hesabımı takip edenler daha önce bunu gördüler ancak blog yazısı ile daha fazla ayrıntı paylaşabileceğimi düşünüyorum.

Bu yazımın konusu Fullips dudak dolgunlaştırıcı. Bu kozmetik bir ürün değil. Plastikten imal edilmiş, dudakları vakumlayıp daha dolgun görünmesini sağlayan bir tür araç denebilir. Kendi web sitesi olan fullips.com'dan satın aldım ve aşağıdaki gibi kırmızı bir keseyle bana ulaştı. Ayrıca dudaktaki ölü derileri atmak için bir fırça, kullanım talimatları ve firmanın kurucusu Linda Gomez'in kartı da paket içindeydi.

Fullips

Bu dolgunlaştırıcının üç çeşidi var. Küçük boy oval şekilli, orta boy oval şekilli ve yuvarlak şekilli. 

Fullips

Orta boy oval olanı dudakların tümünü veya alt/üst dudağı bölgesel şişirebiliyor. Bu nedenle tek bir tane Fullips alacaksanız orta boy ovali almak daha mantıklı olacaktır. Yuvarlak olanı tüm dudağı şişirirken, küçük oval olanı bölgesel olarak dudağın ortasını vs. şişirebiliyor.

Fullips

Fullips

Bu plasik parçaların nasıl kullanılacağına gelirsek, plastik ağızlığın kenarlarını dudak kenarlarına gelecek şekilde tutup ağızlık içindeki havayı içimize çekiyoruz ve plastik parça dudaklarımızı sıkıştırıp vakumluyor. İşlem sırasında aşağıdaki gibi saçma bir görüntü oluşuyor.

Fullips

Bu aşamadan sonra bu şekilde 1-2 dakika durabilir veya 30'ar saniyelik aralarla işlemi tekrar edebilirsiniz. Ben şahsen kısa aralıklarla kullanıp yavaş yavaş dudaklarımı şişirmeyi tercih ediyorum ki yavaş yavaş dolgunlaşsın, kötü bir sürprizle karşılaşmayayım.

Peki işe yarıyor mu? Kesinlikle evet. Vakumlama işleminden sonra kan dudaklara hücum ediyor ve kısa süreli bir dolgunluk veriyor.

Fullips'ten önce

Fullips

Fullips

Orta boy ovali 4-5 kez kısa süreli kullandıktan sonra:

Fullips

Fullips

Görüldüğü gibi üst dudağım alt dudağımdan ince ve özellikle orta kısımda daha fazla dolgunluğa ihtiyaç var. Bunun için küçük ovali diklemesine dudağımın ortasında kullanıyorum. Dolgunluk istediğim yeri ortaya alacak şekilde kenarları ayarlayıp ve havayı içime çekiyorum. Şöyle bir görüntü oluşuyor:

Fullips

Ve sonuç:

Fullips

Fullips

Dudaklardaki his bu aşamada çok tuhaf oluyor. Şiştiğini fiziksel olarak hissedebiliyorsunuz. Daha fazla kullandıkça daha da çok şişiyor.

Fullips talimatlarında kullanmadan önce dudaklara peeling yapılması ve uygulanacak bölgenin ıslatılması öneriliyor. Ben ikisini de yapmıyorum. Kullandıktan sonra biraz buruşuk bir görünüm oluyor. Tahminen peeling yapsam o buruşuk görüntü olmayabilir. Bölgeyi ıslatıp kullanmayı denediğimde ise plastiğin ıslak ciltten kaydığını ve tutuşunun zayıfladığını gördüm. O yüzden kuru kullanmak daha kolay geliyor.

Acemilikte çok başarılı sonuçlar elde edilmeyebiliyor. İlk geldiği gün denediğimde yanlış kullandığımdan başarılı sonuç alamadım. Sonradan anladım ki kenarları dudak çevresine değil, tam dudak kenarlarına getirmek gerekliymiş. Öyle kullanınca sonuç daha başarılı oldu. Youtube'da kullanımı hakkında pek çok video var. Onlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca çok şiddetli ve dudaklarınızı acıtacak şekilde havayı içinize çekerseniz morarma yapabiliyor. Yani dikkatli kullanmak gerekiyor. Zaman içinde kullandıkça insan alışıyor.

Sonuçlar kısa süreli. Bende şişliğin büyük bölümü ilk yarım saat içinde iniyor. Tamamen inmesi ortalama 1 saat alıyor. Ayrıca dudağın üst kısmında biraz iz yapabiliyor ama o da kısa sürede geçiyor.

Yuvarlak olan Fullips bana pek hitap etmedi. Zaten büyük dudakları olup daha büyütmek isteyenler için ideal olabilir. Bir de benim gibi küçük ağızlılara boyut olarak büyük geldiğinden kullanışlı değil. Yukarıda da yazdığım gibi tek bir tane Fullips alacaksanız orta boy ovali tavsiye ederim. 

Tek tek alınırsa fiyatları 19,99$. İkili set 35,99$, üçlü set 49,99$. Şu an nasıl bilmiyorum ama iki ay önce kendi sitesinden aldığımda ikili seti almıştım ve seçenek olarak orta boy ve küçük boy ovalleri seçmiştim. Yuvarlak olanı bana bedava gönderdiler. Yani 35,99$'a üçlü set almış bulundum. Kendi sitesi yurtdışına göndermiyor sanırım ama yine de bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Türkiye'de bu ürünü satan Instagram hesapları var ama kaça satıyorlar bilmiyorum. Çok şişirilmiş fiyatlardan kaçınmanızı öneririm.

Sonuç olarak eğlenceli, enteresan bir ürün. Fotoğraf çekimleri vb. için dudakları kısa süreli şişirmek için ideal. Ayrıca dudaklarınıza dolgu yaptırmak istiyor ancak neye benzeyeceğini bilmiyorsanız bu ürünle bir ön alıştırma yapabilirsiniz ancak sonuçların kısa süreli olduğunu tekrar hatırlatırım.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.. :)

25 yorum :

  1. Ben yakıştırdım büyük dudakları size :) kullanmaya devam ettikçe daha da eliniz alışacak ve dudaklarınız çok daha şişkin duracaktır. Eyeliner'ınızı ve lensinizi merak ettim burdaki, ikisi de çok yakışmış <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Lensim Bella Diamonds Gray Green, eyeliner MAC Avenue fluidline

      Sil
    2. Bunu nerden alabiliirim ?

      Sil
    3. http://fullipsturkiye.com/ adresinde satılıyor.

      Sil
    4. bende www.ffullips.com dan satın aldım 2li veya 3li paketler çok uygun

      Sil
  2. aaaaa ne tatlı bili bu resimlerinde harika
    çok tatlı duruyor

    ayrıca cildine hastayım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bunu görüyorum instagramda ama muadil başka bir şeyler bulurum diye almamıştım sonra da unuttum.. bir deneyeyim bakalım.. dolgun dudak çok yakışmış sana gerçekten bu arada :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bölgesel şişirme gerekmiyorsa yuvarlak kapaklar da iş görüyor ama kenarları keskin olmayan kapak bulmak lazım.. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Buyuk degil de sacma sekillere girmis dudaklarınız olmus gibi görünüyor ben begenemedim kusura bakmayın. Doğal haliniz cok daha güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçi buruşukluğu haricinde ben beğendim. Sanırım ileride dolgu yaptıracağım. :)

      Sil
  5. londrada bir türrk kızı bloğunda bu ürüne alternatif olarak dudak boyutunuza uygun herhangi bir ürün kapağı denenebileceğini önermişti.hatta hc hair coplex in plastikli bir kapağını kullanmıştı.denemeye niyeti olanlar için daha ucuz bir yöntem diye paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Ben de bu ürünü almadan önce evde Watsons yuvarlak krem kutularıyla denemiştim ama kenarları çok keskindi, canımı acıttı ve çok etkili olmadı. Bir de o şekilde çok bölgesel çalışılamıyor ama yuvarlak Fullips yerine gayet iyi geçer gibime geliyor. :)

      Sil
    2. Bende böyle bir aparat almak yerine whatstan pure beuty diye bir markanın cildi yenileyici maske kapağını kullanıyorum hiç acıtmıyor.
      https://www.google.com.tr/search?q=Pure+Beauty+Facial+Cleanser+White+%26+Bright&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8-ZeVZiVK8WVsAHH1oDgDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1152&bih=696#tbm=isch&q=Pure+Beauty+Facial+Cleanser+&imgrc=tjZSPLAXcxsmBM%253A%3B2QToF00WrWPQZM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-3XOWRAQmjKM%252FT7pOtdyVewI%252FAAAAAAAABow%252F0eCK8naZNHU%252Fs1600%252FP5153300222.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fallaboutjyl.blogspot.com%252F2012%252F05%252Fskincare-reviews-glutamax-stives.html%3B553%3B904

      Sil
    3. Kapaklarla pek bölgesel çalışılamıyor. Yuvarlak olan Fullips yerine kullanılabilir.

      Sil
  6. Çok sevimli görünüyorsunuz fotolarda. Demeden geçmek istemedim. Ben d bu postu okurken parfüm kapağını vakumluyordum. LBTK HC yağının kapağını önermişti. O çok güzel oluyor. Yanları ağızı kesmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Fullips ovaller bölgesel çalışılabildiği için bence kullanışlı ama kapaklar yuvarlak Fullips yerine geçer diye düşünüyorum.

      Sil
  7. yabancı sitelerden nasıl alışveriş yapıyosunuz acaba ben birçok fırsatı buyüzden kaçırıyorum

    YanıtlaSil
  8. Amerika'dan ithal Orijinal Fullips Ürünleri www.fullipsturkiye.com dan satışa sunmuşlar. Ben aldım 2 Boyutunu da. Hatta aynı gün kargoya veriyorlar.

    YanıtlaSil
  9. Ben www.fullips.com.tr adresinden aldım.Adresten de belli olacağı üzere orijinal Türkiye distribütörüymüş. Her türlü ödeme şekli var. Sipariş sonrası 1 günde elime ulaştı.

    YanıtlaSil
  10. Blogunuza ilk defa giriyorum ve resimde gozlerinizde lens oldugunu farketmedim bile.Yorumlardan farkettim lens oldugunu. Cok gercekci gorundugu kadar size de cok yakismis :)

    YanıtlaSil
  11. Deodorant kapaklarını yada ne kullanıyorsanız kkenarlarını cakmagı yakarak gezdırın keskınlıgı gıdıyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...