21 Aralık 2014 Pazar

MAC No Faux Pas Ruj (Heirloom Mix Koleksiyonu)


Daha önce yılbaşı koleksiyonu olan MAC Heirloom Mix hakkında burada ve burada bazı ürünler paylaşmıştım. Bu yazıda aynı koleksiyondan No Faux Pas isimli ruju göstermek istiyorum. Bu rujun da ambalajı koleksiyondaki diğer ürünler gibi ışıltılı siyah ve gerçekten şık görünüyor.

MAC Heirloom Mix

MAC Heirloom Mix

Ruj capcanlı fuşya pembe bir renge sahip. Soğuk, mavimsi alt tonları var. Klasik bir yılbaşı rengi değil ama kırmızıdan sıkılanlar için güzel bir alternatif olabilir.

MAC No Faux Pas

MAC No Faux Pas

MAC No Faux Pas

Ruj Matte yapılı ve pigmentasyonu üst düzeyde. Başka Matte rujlar gibi kuru değil, hafif kremsi bir yapısı olması dolayısıyla rahat sürülüyor. %100 mat değil diyemem ancak fazla dudak kurutucu bir etkisi olmaması güzel. 

MAC No Faux Pas

MAC No Faux Pas

MAC No Faux Pas

Renk muhtemelen çok değişik değil ve pek çok markada bulunabilir. İçimdeki koleksiyoner bu koleksiyon ambalajından bir rujum olsun istedi diye aldığımı itiraf etmeliyim. Türkiye'den almak zorunda olsaydım muhtemelen 60TL'lik fiyatı beni bayağı düşündürürdü. (17.5$'a aldım) Sanırım pek çok kişiye de aynı şeyi düşündürmüş olacak ki, şu an koleksiyon çıkalı 1 ay kadar olmasına rağmen hala maccosmetics.com.tr'de stok bulunuyor. 2-3 ay içinde Elca'ya düşmesi muhtemel rujlardan diyerek yazımı bitiriyorum.

6 yorum :

  1. Ruj çok yakışmış :) Bende Pigment Farını dayanamayıp, aldım .Bakmak isterseniz yazısını bile yazdım :)

    http://modabenvekozmetik.blogspot.com.tr/2014/12/mac-modern-majesty-pigment-far.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Far çok güzelmiş, bu rengini almadım ama diğer iki rengini aldım. :)

      Sil
  2. çok güzelsin makyaj bloggerı böyle olur elin güzel gözün güzel, bakımlısın video işine el atsan da keşke far karıştırmayı bilmeyen ünlüüüü bloggerlara işi bi öğretsen. seviyoruz seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Youtube'da o kadar çok makyaj kanalı var ki bir tanesine daha ihtiyaç yok gibime geliyor.

      Sil
  3. cıvıl cıvıl bir renk. kabı da muhteşem. size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...