13 Ekim 2014 Pazartesi

MAC Red Blazer ve Itchy & Scratchy & Sexy Lipglasslar (The Simpsons Koleksiyonu)


Bugün blogumda yazacağım iki yazı da MAC'in geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü The Simpsons koleksiyonundan seçtiklerimle ilgili olacak. The Simpsons'taki Marge Simpson'ın bulunduğu ambalajlar bana göre gerçekten çok şeker.. Zaten ürünleri almamda da bu ambalajlar etkili oldu.

MAC The Simpsons lipglass

MAC The Simpsons lipglass

Koleksiyonda toplamda 4 adet lipglass bulunuyordu. En alınabilir iki renk olan Red Blazer ve Itchy & Scratchy & Sexy lipglassları aldım. Diğer iki lipglass sarı ve turuncu tonlardaydı ve benim açımdan pek sürülebilir görünmüyordu.

MAC'in lipglasslarını genel olarak seviyorum. Üründen ürüne değişen oranda pigmentasyonları var. Red Blazer ve Itchy & Scratchy & Sexy için orta derecede pigmentasyona sahipler diyebilirim. Tüm lipglasslarda olduğu gibi yapış yapış bir kıvamları var.

Aşağıda gördüğünüz Red Blazer ambalajında fuşya görünüyor, dudaklarda orta koyulukta, hoş bir pembeye dönüyor. İçinde ince ışıltılar olsa da dudakta net seçilmiyorlar.

MAC Red Blazer

MAC Red Blazer

MAC Red Blazer

Aşağıda gördüğünüz Itchy & Scratcy & Sexy ise lila/mor tonlarında bir lipglass. Oldukça soğuk tonlu diyebilirim ama dudakta morumsu pembe gibi duruyor. Işıltıları Red Blazer'a göre daha yoğun ve dudakta seçiliyor.

MAC Itchy & Scratcy & Sexy

MAC Itchy & Scratcy & Sexy

MAC Itchy & Scratcy & Sexy

Swatch
(Sol Red Blazer, Sağ Itchy & Scratchy & Sexy)

MAC The Simpsons lipglass

Koleksiyondaki lipglassların fiyatları 57TL.  Maccosmetics.com.tr'den koleksiyon kaldırılmış ancak Red Blazer hala stokta görünüyor. Diğer ürünler de belki MAC mağazalarında bulunabilir. (Ben yurtdışından almıştım, bu yüzden fiyat konusundaki yorumu size bırakıyorum.)

2 yorum :

  1. Red Blazer rengini ben de aldım. Bana uygun tek renk oydu ve zaten koleksiyon haberini aldığımdan beri istiyodum :D yapısını rengini falan beğendim ben. Morun da duruşu çok güzel. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Red Blazer çoğu ten rengine uyan bir renk. Mor olan biraz soğuk tonlu.. Güzel bir seçim, sen de güle güle kullan. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...