9 Ekim 2014 Perşembe

MAC A Passionate Quest Dörtlü Far Paleti (A Novel Romance Koleksiyonundan)


MAC A Novel Romance koleksiyonundan aldığım son parçayı da yazarak A Novel Romance yazılarımı bitiriyorum. Koleksiyonun ruj yazısı için buraya, göz kalemi yazısı için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazıda size koleksiyondan aldığım tek far paleti olan A Passionate Quest dörtlü far paletini göstermek istiyorum. Bu, mor ağırlıklı bir palet..

MAC A Passionate Quest

Paletteki renklerden The Wrong Man lila tonlarına sahip mat açık pembe, Serenade mavi ışıltılara sahip mor/pembe, Brazenly ince ışıltılı mürdüm ve Stay Sultry lacivert yansımalara da sahip olan bir koyu mor olarak tanımlanabilir.

MAC A Passionate Quest

Farların yapıları birazcık sert ancak büyük pigmentasyon problemleri yok. Şahsen internetteki yorumlardan daha pigmentli olacaklarını düşünmüştüm ama ortalama bir pigmentasyonları var. Yapıları problemsiz, kolay sürülüyor ve kolay karıştırılıyor. Özellikle Serenade mavi yansımalarıyla çok enteresan görünüyor. Mavi yansımaları bu renge karmaşık bir hava katıyor. Paletteki renk seçimlerini gerçekten çok sevdim.

Swatch
(Soldan Sağa: The Wrong Man, Serenade, Brazenly, Stay Sultry)

MAC A Passionate Quest

Farlarla yaptığım basit bir göz makyajını aşağıda görebilirsiniz. Bu makyajda gözün iç ve orta tarafında Serenade (mavi yansımaya dikkat), dış tarafa doğru Brazenly, dış tarafta ve crease bölgesinde Stay Sultry, crease bölgesinde Stay Sultry'nin üzerinde yine Serenade, kaş altında ise The Wrong Man bulunuyor.

MAC A Passionate Quest

MAC A Passionate Quest

Palet Türkiye'de 150TL'den satılıyor. MAC Türkiye'nin fiyatları maalesef yüksek. Ben de bu nedenle çoğu zaman yurtdışından alışverişe yöneliyorum.

A Passionate Quest MAC Online'da halen satışta bulunuyor. Bu linkten alabilirsiniz.

4 yorum :

  1. Renklerin güzeligine de makyajına da diyecek sozum yok. Harika :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,lensin markasini ogrenebilir miyim?blogunuzu uzun zamandir takip ediyorum ilk yorumum bugüne kismetmis.kendinize has duruşunuzla diger bloggerlardan daha kaliteli ve sıcaksiniz, severek takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Mutlu oldum. :) Lens Solotica Hidrocharme Mel. Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...