9 Ekim 2014 Perşembe

MAC Fluidline Göz Kalemleri (A Novel Romance Koleksiyonundan)


MAC A Novel Romance koleksiyonundan daha önce Heart's Aflame ruju burada göstermiştim. Bu koleksiyondan başka siparişlerim de vardı ancak yurtdışından geldiklerinden tatil sonrasına kalmışlardı. Bunlardan ikisi Deep Blue Sea ve Water Willow Fluidline göz kalemleriydi.

MAC Fluidline Göz Kalemleri

MAC Fluidline Göz Kalemleri

Fluidline göz kalemleri A Novel Romance koleksiyonuna özel ürünler.. Asansörlü kalem olarak düşünülmüşler. Toplamda 7 rengi var. Bendeki iki kalemden Deep Blue Sea orta koyulukta, içinde ince ışıltıları olan bir mavi/lacivert, Water Willow ince ışıltılı koyu orman yeşili olarak tanımlanabilir.

Deep Blue Sea:

MAC Deep Blue Sea

Water Willow:

MAC Water Willow

Kalemler ne çok yumuşak, ne de çok sertler. Yağ gibi kayan bir yapıları olduğunu söyleyemem. Pigmentasyonları muhteşem olmamakla beraber iki katta renklerini veriyorlar. Kalıcılıkları üst göz kapağında iyi ancak alt göz kapağında gün içinde bulaşma yapabiliyorlar. 

Swatch
(Sol Water Willow, Sağ Deep Blue Sea)

MAC Fluidline Göz Kalemleri

Deep Blue Sea:

MAC Deep Blue Sea

Water Willow:

MAC Water Willow

Sonuç olarak çok bayıldığım ürünler olmadılar. Daha pigmentli ve alt göz kapağında daha kalıcı olacaklarını düşünerek almıştım. Ayrıca tek kullanımda uçları köreldi ve düzgün kuyruk yapma imkanını en aza indirdi. Maalesef mağazada test etmeden online almış bulundum. Yine de renklerini beğendim ve dağıtılarak kullanılabileceklerini, far bazı olarak iş göreceklerini düşünüyorum.

Fluidline kalemlerin fiyatları 55TL. Koleksiyon ürünü olan ve sınırlı sayıda üretilmiş bu kalemleri Mac Online mağazasından veya MAC mağazalarından alabilirsiniz.

NOT: Karma hediye çekilişime katıldınız mı? Katılmadıysanız bu linkten katılabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Yeşil cok hos gözüküyor ama Essence'in kalemlerinden birinin rengine de cok benziyor . Ben ucu korelen asansorlu kalemleri rival de loop'un asansorlu kalemlerinin arkasında ki acacakla inceltiyorum. cok daha kullanıslı oluyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Önerini deneyeceğim çünkü körelmiş uçla bu tarz kalemlerle pek bir şey yapılamıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...