10 Ekim 2014 Cuma

L'Oreal Color Riche 4'lü Far Paletleri Tropical Tutu ve Disco Smoking


Merhabalar, bugünkü yazım L'Oreal'in Color Riche 4'lü far paletleriyle ilgili.. Elimde bulunan Tropical Tutu ve Disco Smoking paletlerini size göstermek istiyorum.

L'Oreal Color Riche

Her iki palet ambalajında son derece canlı renklere sahip. Alma nedenlerimden biri bu renklerin güzelliği oldu.

L'Oreal Color Riche

Aşağıda gördüğünüz Tropical Tutu deniz mavisi, turuncu/mercan, limon yeşili ve beyaz renklerden oluşuyor. Renklerin hepsi ışıltılı.. Beyaz rengin ışıltısı bayağı bol.

L'Oreal Color Riche Tropical Tutu

Her ne kadar ambalajlarında renkler harika görünse de maalesef bu farlar pigmentasyon açısından çok başarılı değiller. Baz ile bile renk almak için bayağı uğraşmak gerekiyor ancak ne yapsanız ambalajında gördüğünüz o muhteşem renkleri elde edemiyorsunuz. Belki NYX Milk tarzı bir beyaz kalem baz olarak kullanılırsa daha iyi renk alınabilir ancak denemedim, kesin bir şey diyemiyorum. Ayrıca farların çok yumuşak yapılı olduğunu ve yoğun bir tozutma sorunu olduğunu da eklemeliyim. 

Swatch

L'Oreal Color Riche Tropical Tutu

Aşağıda iç tarafta yeşil, ortada turuncu/mercan, dış ve crease bölgesinde mavi, kaş altında hafif bir şekilde beyazı kullandığım göz makyajını görebilirsiniz. Farlar Urban Decay far bazı üzerine uygulanmıştır.

L'Oreal Color Riche Tropical Tutu

Disco Smoking ise koyu gri/siyah, lila/mor, koyu pembe ve koyu sarı renklerden oluşuyor. Renklerde çeşitli miktarlarda ışıltı bulunuyor. En ışıltılı renk koyu sarı, en ışıltısızı koyu gri/siyah..

L'Oreal Color Riche Disco Smoking

Bu farların pigmentasyonu Tropical Tutu'dan daha iyi. Renklerini güzel veriyorlar. Yine fazla yumuşak yapılı olduklarından dökülme sorunları var.

Swatch

L'Oreal Color Riche Disco Smoking

Aşağıda göz kapağında lila/mor, alt crease bölgesinde koyu pembe, üst crease bölgesinde koyu sarıyı kullandığım makyajı görmektesiniz. Bu renkler birbirleriyle karıştırılınca harika görünüyorlar. Urban Decay far bazı üzerine uygulandılar.

L'Oreal Color Riche Disco Smoking

Tropical Tutu'ya çok bayıldığım söylenemez ama Disco Smoking'i sevdim. Yanlış hatırlamıyorsam normal fiyatı 35-40TL civarı ancak Gratis/Watsons/Rossmann indirimlerinden daha ucuza almak mümkün. 

12 yorum :

  1. makyajın harika olmus renklerde oldukca güzel ve pigmentli duruyor :) makyajformulleri

    YanıtlaSil
  2. Yine harika makyajlarr :))) bu paletlerin dogal tonlarda olanina hep elim gidiyor sonra vazgeciyorum. Iyice kararsiz kaldim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal tonlardakini denemedim ama indirim zamanında bence denenebilir. :)

      Sil
  3. Ay her zamanki gibi çok güzel benim hiç kullanamayacağım renklerden harikalar yaratmışsın :)

    YanıtlaSil
  4. disco smoking makyajı harkulade olmuş sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  5. Ambalajda süper duruyorlar.Özellikle açık renk olan palete bayıldım.Ama renklerini iyi vermediği için almam sanırım.Makyajın her zamanki gibi şahane olmuş.

    YanıtlaSil
  6. merhaba cnm renkleri baya güzelmiş bende bu serinin lila rengini kullanıyorum ...

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle hosgeldin :) bu lens markasi ne ck hos duruyor?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...