8 Eylül 2014 Pazartesi

Renkli Lens: Rainbow Fantasy Light Hazel


Uzunca bir aradan sonra merhaba diyorum. Bir renkli lens yazısıyla dönüş yapmak istedim. Önümüzdeki haftalarda da blogumda bol bol renkli lens yazısı göreceksiniz.

Bugün size göstermek istediğim lens Rainbow Fantasy serisinden Light Hazel rengi.. (Daha önce Fantasy serisinin Light Blue rengini burada göstermiştim.) Rainbow bilindiği gibi sadece Türkiye'de satılan bir marka. Bildiğim kadarıyla Soleko diye bir İtalyan firmasının tasarımlarını kullanıyorlar. Lensler aşağıdaki gibi bir kutuda elinize ulaşıyor. Şişeleri bu kutu içinden çıkıyor.

Rainbow renkli lens

Rainbow Fantasy Light Hazel

Lensin tasarımı ise aşağıdaki gibi..

Rainbow Fantasy Light Hazel

Lensin gözümde görünüşü.. Solda doğal gözümü görmektesiniz.

Rainbow Fantasy Light Hazel

Renk olarak çok belirgin sayılmaz. Açık kahve/ela gibi bir rengi var. Biraz az boyamalı serilerden çıkan Solotica Ocre'lere benziyor. Oldukça doğal bir sonuç veriyor. Orta boşluk biraz büyük ancak lensin renginden dolayı çok sırıtmıyor. Doğal bir haresi var.

Rainbow Fantasy Light Hazel

Rainbow Fantasy Light Hazel

Rainbow Fantasy Light Hazel

Rainbow Fantasy Light Hazel

Lensler oldukça rahatlar. 12-13 saat gözde kalınca birazcık kuruluk yapabiliyor ama sorun oluşturacak derecede değil. 

Çift fiyatları optikçiye göre 120-140TL arası değişiyor. Ben Lens Optik'ten almıştım. 127TL gibi bir fiyata gelmişti. Yıllık lensler için fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. 

22 yorum :

  1. Bayıldım ya çok etkileyici :)

    YanıtlaSil
  2. Sanki gözünde lens yokmuş gibi çok yakışmış,ayrıca makyaj yine olağanüstü bu yaptığın makyajlara birde video çekersen bence tüm takipçelerin rahata erer :D Lütfen daha sık yazı gir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Video konusunda biraz çekincelerim var. Başka vloggerlara gelen yorumlar beni korkutuyor. Bundan sonra daha sık yazı girmeye çalışacağım.

      Sil
    2. Başka vloggerlar bilip bilmeden yapıyor çünkü çoğu tek bir kişiyi örnek alıyor,senin kendi tarzın var yaptığın işi ciddiye alıyorsun senin yerin blog dünyasında farklı bi yerde seni takip eden insanlar bunun farkında,yorumlarada aldırma meyve veren ağaç taşlanır:)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. :) Mutlu oldum

      Sil
  3. cansu çok özlemiştim yazılarınıııı =) daha önce rainbow blue almıştım ama gözlerimi bu kadar rahatsız eden başka bir lens olmadı. çok kuruyordu, boyaması vs doğal durmadı bende. bu renk çok hoşuma gitti ancak yine gözümde kuruluk yaparsa diye korkuyorum. bu tonlarda doğal duran başka bir marka önerebilir misin? sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solotica Ocre bu renge oldukça benzer, biraz daha açık olabilir belki. Onun dışında Bella Diamonds Allure Blonde ve Adore Bi Hazel renkleri de bu renge benziyor. Sevgiler.. :)

      Sil
  4. makyaj şahane yine.. lensler de çok doğal durmuş bence..

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş durmuş gözünde ama ben lens insanı değilim bunu anladım, hevesle aldım iki üç tane hepsi kaldı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Herkes alışamayabiliyor, ben de bazen ara veriyorum ki gözlerim hava alsın.

      Sil
  6. bencede vıdeo yapmalısın cnm hıııccc cekınme muhtesem makyajların benı mest edıyor kı ben her makyajı begenen bırı degılım senelerdır yazmayan takıpcılerındenım.. farkın ortada.. illaki begenmeyen kotu yorum yapan olacaktır bence aldırma ıcınden ne gecıyorsa onu yap... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Beğenmeyenler olabilir ancak fiziksel özelliklerim hakkında yorum yapacak olanlar beni korkutuyor.

      Sil
    2. bence hıııccc korkun olmasın.. yaptıgın makyajdan stılınden anlıyorum kı kendıne guvenen bır kadınsın.. yaparsın emınım kı basarırsın da..

      Sil
  7. Merhaba Cansu Hanım :)
    Lensler çok güzel durmuş bayıldım çok doğallar :))
    Yazıyı yazalı biraz zaman olmuş ama ben bir şey sormak istiyordum size. Ben rainbow light hazel lens almayı düşünüyorum. Benim gözlerim bal rengi/ çok açık bir kahverengi, ben gözümün rengini çok az değiştirecek çok belli olmayan bir ela yapacak bir lens arıyorum. Rainbow light hazel sizde tam istediğim gibi durmuş. Ancak bende de aynı mı duracak şüpheliyim (çünkü mesela siz bir yorumunuzda rainbow giallo benim gözümde pek değişiklik yapmadı demiştiniz ancak benim gözlerimi resmen yemyeşil yapmıştı). O yüzden size bir şey sormak istiyorum. Gözdeki duruşlarını karşılaştırırsanız rainbow elite giallo mu yoksa fantasy light hazel mı daha koyu bir lens? Bir de rainbow fantasy deep hazel lensi hiç denediniz mi?
    Çook teşekkürler şimdiden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyulukları hemen hemen aynı. Sadece Fantasy Hazel'de hiç yeşil tonu yok. Deep Hazel denemedim ama gördüğüm resimlerden anladığım kadarıyla o daha yeşil tonlu.

      Sil
  8. Merhabalar ben bu lensten almayi dusunuyorum ancak ilk kez kullanacagim,ayrica lensleri saklamam icin solusyon almama gerek var mi yoksa bu kutularibda mi saklaniyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca lens solüsyonu almanız gerekir ancak bazı firmalar solüsyonu da yanında hediye olarak gönderebiliyor.

      Sil
  9. merhaba ben freshlook saf ela rengini numaralı kullanıyorum net görmemde sıkıntıı yok fakat belli noktaları bulanık gösteriyor ters yöne bakınca normal gösteriyor sizce bunun sebebi ne olmuş olabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lens gözü tam ortalamıyor olabilir. Bu göz ölçüsü ve lens ölçüsünün aynı olmamasından kaynaklanabilir. Göz doktorundan tam lens ölçülerinizi öğrenebilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...