16 Eylül 2014 Salı

Renkli Lens: EyeFairy Swarov Gray


Renkli lens yazılarıma devam ediyorum. Bugün size göstermek istediğim renkli lens Party Kingdom'dan geçenlerde aldığım bir lens olan EyeFairy Swarov Gray. Bu lensler aşağıdaki kutu içinde geliyor.

Eyefairy Swarov

Şişeleri:

Eyefairy Swarov

Lensin tasarımı:

Eyefairy Swarov Gray

Bu lensi almamın sebebi resimlerde Sophistic/Waicon tasarımına benzer gibi görünmesiydi. Hare ve tasarım olarak gerçekten Sophistic'e birazcık benziyor ancak orta boşluğun büyüklüğü ve doğal gözle iyi karışmaması hoş değil. Renk olarak koyu/orta gri tanımlamasını yapabilirim. Gözleri aşırıya kaçmadan büyütmesi güzel ancak boyamasının nokta noktası biraz fazla..

Aşağıda solda doğal göz, sağda lensli fotoğrafımı görmektesiniz.

Eyefairy Swarov Gray

Eyefairy Swarov Gray

Eyefairy Swarov Gray


Eyefairy Swarov Gray

Rahatlık açısından bir sorun yaşamadım. Tüm gün gözümde kaldığı halde batma yapmadı. Sadece gün sonuna doğru biraz kuruluk oldu. Tasarım açısından ortalama bir lens.. Çok kötü de değil, çok iyi de değil. Orta boşluğu daha küçük olsa güzel şeyler söyleyebilirdim.

Lensin çift fiyatı 22$. Party Kingdom'dan alabilirsiniz.

4 yorum :

  1. Rengine bayıldım güle güle kullan :) Blogunu uzun süredir takip ediyorum sormak istedğim bir konu var :)ben circle lend alıyorum normal lenste alıyorum fresh look optik mağazalarından ancak kullanamıyorum. Gözlerim çok kuruyor ve kızarıyor en fazla 2 saat takabiliyorum. Kuruluk yapmaması için renkli lenslerde aramam gereken özellik varsa biliyor isen paylaşırsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su oranı ve oksijen geçirgenliği daha fazla lensleri denemenizi öneririm. Freshlook serisinin aynı tasarımı ile Airoptix Colors var. Onu deneyebilirsiniz.

      Sil
  2. Bu rengkte tavsiye edebileceginiz başka marka var mı gözler için sağlıklı olanlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Freshlook gri veya Air Optix gri deneyebilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...