13 Ağustos 2014 Çarşamba

Renkli Lens: Angela-Eye Snow Dance Gray


Geçtiğimiz ay Party Kingdom isimli bir siteyi lens forumları sayesinde keşfetmiş, lens tasarımlarını enteresan bulup bazı lensler sipariş etmiştim. Bu lenslerden biri olan Angela-Eye Snow Dance Gray bugünkü yazımın konusu.. Lens aşağıda görüldüğü gibi bir kutuda ve ambalajda satılıyor.

Angela-Eye Snow Dance Gray

Lens kabında aşağıdaki gibi görünüyor.

Angela-Eye Snow Dance Gray

Lensin değişik bir tasarımı var. Zamanında Ciba Vision'ın ürettiği Illusions isimli lensler vardı. Sonradan piyasadan kaldırıldı. Görüntü olarak birazcık onları hatırlatıyor. Gözleri bir miktar büyütüyor. Orta boşluğu küçük denemez ama çok büyük değil. Çok doğal bir lens diyemem ama ben sahteyim diye de bağırmıyor. Belli ışıklarda doğal bile göründüğü söylenebilir. Tabi yakından hiç doğal gözükmüyor. Biraz piksel piksel bir görüntüsü var.

Aşağıda sol lensli, sağ lenssiz..

Angela-Eye Snow Dance Gray

Angela-Eye Snow Dance Gray ile..

Angela-Eye Snow Dance Gray

Angela-Eye Snow Dance Gray

Angela-Eye Snow Dance Gray

Angela-Eye Snow Dance Gray

Rahatlık açısından fena değil. 8-9 saat sorunsuz gözümde duruyor ancak sonrasında kuruluk başlıyor. Kullandığım en rahat lensler değiller ama gözlerimi çok rahatsız etmediler.

Angela-Eye Snow Dance Gray 14.5 çapında, %40 su oranına sahip, uzun süreli (yıllık) bir lens.. Gri dışında kahverengisi var. Başka renkleri bulunmuyor.

Çok doğal olmasa da bu lensleri değişik bulduğumu söylemeliyim. En azından renk olarak fena değil.. Fiyatı 24$, Party Kingdom'dan alabilirsiniz.

12 yorum :

  1. Merhaba "kk"dan yazdım ama girmiyorsunuz sanırım gözlerim açık kahve nc mel cor mel nc cristal quartzo arasında kaldım taşma ve bombelik yapmayan doğal duran hangisi var sizce hangisi yakışır mesela cor cok güzrl kimisinde ama bazılarında bulanık sarı duruyor http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/image-jpg.1217196/ gözlerim bu renk yardımcı olursanız cok Minnetar kalırım teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba uzun süredir blogunuzu severek takip ediyorum :) Benim bir ricam olacak sizden.. Ben 6 yildir numarali renkli b&l lens kullaniyorum ama hem çok damarli duruyor hemde pört pört çok belli oluyor. Sizin lens deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Bana onerebileceginiz doğal duran, göze rahatsizlik vermeyen bir lens markasi var mı? . Ve mumkunse eczanelerde , optikcilerde bulabilecegimiz bir marka olursa cok iyi olur internetten alisveris yapmiyorum çünkü. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir oneride bulunmak isterim. Aslında dogallık biraz da sizin kendi göz renginizle alakalı. Ben uzun sure Freshlook hareli yeşili kullandım. Su an kullanmayı deli gibi istiyorum ama göz rahatsızlıklarımdan dolayı kullanıyorum. Hareli yeşili kulandıgım sure boyunca kimse lens kullandıgımı bilmiyordu. Hatta cevremden surekli göz rengimle ilgili iltiaftatlar alıyordum. Bir denemenizi oneririm.

      Sil
    2. Öneriniz için teşekkür ederim
      Listeme ekledim.:) Freshlook Saf ela hakkında bir bilginiz var mi peki? Orjinal Göz rengim açık kahverengi bu arada. B&L tüm renklerini denedim en iyisi dark green. Gözun alt yapisi etkilemiyor b&l lensleri hepsi belli oluyor . Damarli damarli yapay duruyor ama renkleri güzel ona bir şey diyemem:). Dediginiz rengi de denemek isterim .

      Sil
  3. Lensi bilmem ama makyaj harika olmuş kirpiklerine zaten hayranım maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Ay cok tatlı ya. Bayılıyorum lenslere . Makyajın da harika olmus :)

    YanıtlaSil
  5. Ooyyy ben bayıldım rengeee <3 Zaten en sevdiğim renk gri ve gri-mavilerdir. Güle güle kullan Cansucum !

    YanıtlaSil
  6. Lensi ilk gördüğümde açıkçası hiç beğenmedim taki yaptığınız makyajla birlikte lensin uyumunu görene kadar . Harika görünüyor... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Yine de doğal bir lens değil, pek kullanmıyorum

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...