20 Ağustos 2014 Çarşamba

Hourglass Ambient Lighting Luminous Flush Allık


Öncelikle "Eleştiriler Hakkında" başlıklı yazıma gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum. Aldığım yorumlar beni çok mutlu etti. :) Bugünkü yazım Hourglass Ambient Lighting allıkların Luminous Flush rengi ile ilgili olacak. Allığın aşağıda görüldüğü gibi, kare, altın renkli bir ambalajı var.

Hourglass Luminous Flush

Hourglass Luminous Flush

Allıkların altı rengi mevcut. Benim tercihim bej ve pembe renklerin harmanlanmasından oluşan Luminous Flush oldu.

Hourglass Luminous Flush

Hourglass Luminous Flush

Allık ne uygulanmasını zorlaştıracak kadar pigmentli, ne de renk vermesini zorlaştıracak kadar pigmentsiz.. Kısaca ortalama pigmentasyona sahip denebilir. Kolay karıştırılan, güzel bir yapısı var. Hafif ışıltıları olmasına rağmen yanaklarda ışıltılı durmuyor. Tek kusuru biraz tozutma sorunu olması. Onun dışında bir sorun gözlemlemedim.

Renk olarak yanaklarda mercan/pembe gibi duruyor. Işığa göre daha mercan ya da daha pembe gibi durabiliyor.

Swatch
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış)

Hourglass Luminous Flush

Yanakta görünümü

Hourglass Luminous Flush

Hourglass Luminous Flush

Hourglass maalesef Türkiye'de satılan bir marka değil ancak Instagram satıcılarında özellikle allık ve pudraları bulunabiliyor. Ben Instagram'dan almadığımdan tam isim veremiyorum ama bilinen satıcılara bakılabilir. Fiyatı Amerika'da 35$.

18 yorum :

  1. Video çekseniz keşke.Olumsuz eleştirileri asla hak etmiyorsunuz.Video çekseniz de kısa sürede binlerce kişiye ulaşabileceğinizden eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Şimdilik video çekmeyi düşünmüyorum ancak ileride olabilir. Biraz çekiniyorum açıkçası.

      Sil
  2. Hourglass pudralari cok merak ediyorum . Pudra surmeyen bana bile merak ettirdiler ya tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudraları var ancak henüz denemedim. Güzel deniyor onun için de. :)

      Sil
  3. Cansu merhaba! Blogunu cok yakindan ve cook severek takip ediyorum. Freshlook lenslerden kurtulup soloticalara baslama sebebimsin diyebilirim:) Senin de benim gibi makyaj ve lenslerle cok ilgili oldugunu bildigimden dolayi, seninle yeni kesfettigim bir lens markasini paylasmak istiyorum cunku ilk defa soloticalar kadar guzel bir lens gordum ( fxeyesi saymiyorum tabi :) ) Ben hem gozumu buyultecek hem de dogal duracak bir lens ariyordum cunku soloticalarda kullanmadigim renk kalmadi. Tesadufen instagramda gordum, arap bi makeup artisti takmis altinda arapca yazilar falan bayaaa ugrastim markasini bulabilmek icin ve buldum! "BELLA COLOR LENS" Belki duymussundur. Duymadiysan da kesinlikle bak derim. Diamond serisinden gray green ve pasific blue order ettim ve bekliyorum, gozlerim numarali oldugu icin baya beklicem sanirim ama degeceginden eminim! Green gray quartzo gibi bir renk ama daha derin ve daha az pikselli. Bu marka ilerde patlicak gibi geliyor bana cunku soloticalari shippingle beraber 140$a aliyorum (amerikada yasiyorum) ve bu lensleri 60$a aldim shipping dahil. Mutlaka websitelarina bak derim, youtubeda da videolarini bulabilirsin.yorumlarini bekliyorum! Kullanici adim 11 yasimdaki youtube hesabimdan kalma, lutfen kimse dalga gecmesin ahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, Bella lensleri biliyorum. Hatta Diamond serisini Kim Kardashian ile tanıtıyorlar. İki hafta önce firmaya email de attım, Türkiye'de satış yapmayı düşünüyor musunuz diye ancak cevap gelmedi. Şu an sadece Jolens satıyor sanıyorum, bir de satan Arap optik firması buldum ama denemedim. Natural serisinin bazı renkleri Türkiye'de Solotica Gold ismiyle satılıyor bu arada. Henüz sipariş etmedim ama bir kaç rengini sipariş etmeyi düşünüyorum.

      Sil
  4. Artık mutlu olduğuna göre yorum yazmayabiliriz :P yaşasın tembellik :D

    şu yurt dışından alışveriş yasağının kaldırılacağı günü iple hatta halatla çekiyorum. gelse artık o gün... güzel bir ürün ama gel gelelim herkes ulaşamıyor.

    video çekmen konusunda da Duygu ft'ye katılıyorum. ben şahsen isterim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum yazmasanız bile okunduğumu bilmek bana yetiyor şu an için. :) Çok teşekkürler.

      Yurtdışı yasağının yakın zamanda kalkacağını sanmıyorum, hiç niyetleri yok gibi. Belki bir gün diyorum. :)

      Video şimdilik zor ama belki ileride.

      Sil
  5. Ben de aldım bir tane blog satışından heyecanla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Hourglass markasini cok ovuyorlar nedense benim pek ilgimi cekmedi ama hazir yurtdisindayim ne almami onerirsin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudralarını çok övüyorlar ancak henüz kendim denemedim. Allıkları fena değil ama çok özel diyemem. Yurtdışından Urban Decay alınma şansı varsa en az bir far paleti alınmalı derim. Urban Decay farlarına olan zaafımdan da böyle yazıyor olabilirim tabi. :)

      Sil
    2. Cok tesekkurler onerin icin :)

      Sil
  7. Benim beğendiğim renk de bu. Highlighterlardan da aldın mı? MSF'lerle karşılaştırdığında kalite nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçlü pudra paletini aldım ancak blog resimlerini çekmeden açmadığımdan hala kapalı kutusunda duruyor. Bu hafta resmini çekip kullanıma açayım. :)

      Sil
    2. Harika! Yorumları bekliyoruz. ben de o üçlüden çok istemiştim. Arkadaşım Amerika'dan teklisini bulabildi henüz görüşemedim onu da alamadım daha. :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...