24 Temmuz 2014 Perşembe

Renkli Lens: Dueba Puffy 3 Tone Brown


Bundan sonra renkli lens yazılarına daha çok ağırlık vermek istiyorum. Bugün ise size daha önce burada Aqua rengini gösterdiğim Dueba Puffy 3 Tone serisinin Brown rengini göstereceğim.

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Lensin tasarımı hakkında Dueba Puffy 3 Tone Aqua yazısında görüşlerimi paylaşmıştım. Brown rengi de, ismi kahverengi olmasına rağmen oldukça çarpıcı bir renge sahip. Aqua gibi 3 renkli olmakla beraber ortasındaki alan sarı değil, kızıl renkte düşünülmüş. Bu kızıllık yakından bakıldığında çok doğal durmasa da lensin rengine enteresan bir hava katıyor. Aqua gibi oldukça örtücü bir lens. Rengi tam olarak kahverengi diyemem. Daha çok ela gibi.. Aqua renginden farklı olarak günlük hayatta kullanılabilir..

Aşağıda solda Dueba Puffy 3 Tone Brown, sağda doğal gözüm

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Ve lensin resimleri..

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Dueba Puffy 3 Tone Brown

Kısacası bu lensi sevdim. Ela tonu çok güzel ve özellikle koyu makyajlarla harika duruyor. Aşırı doğal diyemem ama dikkat çekici, ela bir renk için alınabilir.

Honeycolor.com veya pinkyparadise.com'dan edinebilirsiniz.

11 yorum :

  1. Ela kısmının tonuna bayıldım keşke o pembemsi kızılımsı tonu katmasaydılar günlük harika bir lens olurdu. Böylede çok dikkat çekici olmuş gerçi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o kızıl yerine daha kahvemsi bir ton yapsalar çok güzel olurdu. :)

      Sil
  2. Ya rengi cok guzel. Eskiden ben de surekli lens kullanıyordum. Daha sonra alerjilerim ve goz kurulugum artınca kullanamaz hale geldim. Off off :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim. :) Lens göz bozuk değilse çok şart değil ama renkli lens eğlenceli oluyor

      Sil
  3. Çok güzel bi ela...Ben daha bal rengi istiyorum ama istediğim çapta bir bal rengi bulamadım. Renk uysa bu kez de çap küçük oluyor malesef :( Freshlook honey kullanıyorum ama koyu kahve gözlerimde, ancak açık bi kahverengi oluyor o...bugün color tones hazel sparişi verdim, çapı 14.40 rengi de istediğim gibi duruyor resimde...sizin bana bi tavsiyeniz olabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bal rengi çok lens denemedim ancak aklıma Venus Amber veya Neo Camel Brown geliyor. Elimde bal rengi bir kaç circle lens mevcut ancak henüz denemediğimden iyidir diyemiyorum.

      Sil
  4. Nereden alabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honeycolor.com veya Pinkyparadise.com'dan alabilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...