24 Haziran 2014 Salı

Farmasi Kohl Pencil, Glitter Eyeliner ve Optimal Style Rimel


Geçtiğimiz günlerde Farmasi'den gelen paket ile pek çok Farmasi ürününü deneme fırsatı buldum. Bildiğiniz gibi daha önce Farmasi'nin iki ürününü denemiş, burada ve burada yorumlamıştım.

Bugün size Farmasi'nin göz makyajı ürünlerinden bazılarını göstermek istiyorum. Yazı konumuz Kohl Pencil Ultra Black, Glitter Eyeliner 05 numara ve Optimal Style rimel..

Farmasi Optimal Style Glitter Eyeliner Farmasi Ultra Black

Öncelikle Farmasi Ultra Black kalem ile başlamak istiyorum. Bu kalem klasik, siyah renkli, ışıltısız bir göz kalemi..

Farmasi Ultra Black Kalem

Farmasi Ultra Black Kalem

Kalemin yapısı yumuşak ve kolay sürülüyor. Pigmentli olduğunu söyleyebilirim ancak rengi simsiyah değil. Kalıcılığı üst göz kapağında kötü değil ancak alt göz kapağında 2-3 saat sonra kaybolmaya, hafifçe göz altlarına bulaşmaya başlıyor. Gün sonunda ise ortadan kaybolmuş oluyor. Yapısı güzel ancak çok daha kalıcı siyah göz kalemlerim mevcut.

Farmasi Ultra Black Kalem

Farmasi Kohl Ultra Black göz kaleminin uygulanmış hali

Farmasi Ultra Black Kalem

Sırada Glitter Eyeliner'ların 05 numarası var. Şeffaf zemin içinde bol miktarda altın simden oluşan bir ürün.. Klasik ince uçlu eyeliner fırçasına sahip.

Farmasi Glitter Eyeliner 05

Bu tarz simli eyeliner'ları seviyorum. Tek başlarına pek güzel olmuyorlar ama siyah veya başka renk eyeliner üzerinde harika bir görüntüleri oluyor. Ürünün kalıcılığı iyi, simleri ortalığa saçılmıyor. Kohl Ultra Black üzerinde çok güzel durdu.

Swatch
(Sol Farmasi Kohl Ultra Black üzerine Glitter Eyeliner 05, Sağda sadece Glitter Eyeliner 05)

Farmasi Glitter Eyeliner 05

Glitter Eyeliner 05'in Kohl Ultra Black üzerine uygulanmış hali

Farmasi Glitter Eyeliner 05

Sona bıraktığım Optimal Style rimel bana göre kaliteli görünen bir ambalaja sahip. Klasik, plastik bir fırçası bulunmakta..

Farmasi Optimal Style

Farmasi Optimal Style

Rimel kirpikleri uzatıyor ve tek tek ayırıyor ancak pek fazla dolgunluk vermiyor. Aşağıda kirpik kıvırıcı kullanılmamış kirpiklere uygulanmış halini görmektesiniz. Maalesef çok düz kirpiklerim olduğundan kirpik kıvırıcı olmadan pek güzel durmadı ancak kirpik kıvırıcıyla çok daha iyi sonuç veriyor. Tek tek ayırma işini daha iyi yapıyor. Dolgunluk verse daha memnun kalabilirdim. Dolgun ancak kısa kirpiklere sahip olanlar sevecektir.

Ve göz makyajı tamam!

Farmasi Optimal Style

Farmasi, Oriflame/Avon gibi kapıdan satış mantığıyla çalışıyor. Yani mağaza satışı yok. (Eskiden the Woo isimli bir mağazadan ürünlerini almıştım ancak artık orada satılmıyormuş.) Farmasi danışmanları ve katalog aracılığıyla satış gerçekleştiriliyor.

Haziran katalogunda Optimal Style rimel, eyeliner ve yüz temizleme mendili seti ile birlikte 15TL'ye satılıyor. Bence bu çok iyi bir fiyat. Tek fiyatı ise katalogda 9,20TL görünüyor. Ayrıca katalogda Glitter eyeliner 6.60TL, Kohl göz kalemi de 9,10TL.. Fiyat/ürün açısından gayet iyi diyebilirim. Katalogda başka ürünleri de gözüme kestirdim. Açıkçası bu denli geniş ürün yelpazesi olduğunu bilmiyordum. Yine de keşke mağaza satışları olsaydı demeden geçemeyeceğim. Haziran katalogu için buraya tıklayabilirsiniz.

* Basın ürünleridir. Görüşlerim tarafsız ve objektiftir.

5 yorum :

  1. Maskaranin fircasina bayildim. Guzel gunlerde kullan balim:)

    YanıtlaSil
  2. Yazılarını keyifle okuyorum çok hoşsun, çizgini koru hep böyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bozmadan götürmeye çalışıyorum. :)

      Sil
  3. Canım çok güzel bir paylaşım oldu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...